ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Έκλεισε τον Τομόρι, μία ανάσα από Ζιρού

Ο Φικάγιο Τομόρι με τη φανέλα της Μίλαν σε μονομαχία του με τον Αντονί Μαρσιάλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς των δύο ομάδων για τους "16" του Europa League (11 Μαρτίου 2021)
Ο Φικάγιο Τομόρι με τη φανέλα της Μίλαν σε μονομαχία του με τον Αντονί Μαρσιάλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς των δύο ομάδων για τους "16" του Europa League (11 Μαρτίου 2021) @ 2021DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλαν κλείδωσε τη συμφωνία της με την Τσέλσι για την απόκτηση του Φικάγιο Τομόρι με κανονική μεταγραφή ενώ όλα δείχνουν πως είναι έτοιμος να πει το "ναι" και ο Ολιβιέ Ζιρού που μένει ελεύθερος από τους μπλε.

Έτοιμη για ένα διπλό μεταγραφικό χτύπημα με άρωμα δυτικού Λονδίνου είναι η Μίλαν, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάνει δικούς της τον Φικάγιο Τομόρι και τον Ολιβιέ Ζιρού.

Ο πρώτος έπαιξε στο δεύτερο μισό της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε με τους ροσονέρι, ως δανεικός από την Τσέλσι, και σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Milannews.it" βρέθηκε η χρυσή τομή για να παραμείνει στο "Σαν Σίρο".

Ουσιαστικά, οι Μιλανέζοι αποφάσισαν να καλύψουν τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Άγγλου στόπερ με την Τσέλσι, ύψους 28 εκατομμυρίων ευρώ, με τους Μαλντίνι και Μασάρα να επιθυμούν αμφότεροι να τον έχουν στο ρόστερ της νέας σεζόν και να αποφασίζουν τελικά να δώσουν αυτό το ποσό μετά την άρνηση των Λονδρέζουν να μπουν σε παζάρια για να κατέβει η τιμή.

Την ίδια ώρα, τα κοκκινόμαυρα ετοιμάζεται να φορέσει και ο Ολιβιέ Ζιρού, με τον Γάλλο στράικερ να μένει ελεύθερος από την Τσέλσι και τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο 34χρονος Γάλλος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Μίλαν για να πάρει τη θέση του Μάντζουκιτς στην επίθεση, έχοντας μάλιστα και τις ευλογίες του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Ζιρού θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, με την Μίλαν να καταλήγει τελικά στην επιλογή του πρωταθλητή Ευρώπης με την Τσέλσι, αφήνοντας τις περιπτώσεις των Σκαμάκα (θεωρήθηκε πολύ άγουρος για αυτό το επίπεδο) και Βλάχοβιτς (πολύ ακριβός).

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ