ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Πήρε τον Μενιάν μέχρι το 2026

Ο Μενιάν με τη φανέλα της Λιλ
Ο Μενιάν με τη φανέλα της Λιλ © 2020 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλαν προχώρησε στην απόκτηση του Μάικ Μενιάν απ' τη Λιλ, καλύπτοντας το κενό του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος αποχωρεί απ' τους ροσονέρι.

Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάικ Μενιάν. Ο 25χρονος Γάλλος τερματοφύλακας έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με του ροσονέρι έως τον Ιούνιο του 2026. Η Μίλαν έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 13 εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους για να τον κάνει δικό της.

Ο 25χρονος Γάλλος συμφώνησε σε καθαρές απολαβές 2.800.000 το χρόνο, κάτι που σημαίνει ότι σε βάθος 5ετίας θα εισπράξει 14.000.000. Ο Μενιάν αποτελεί τον αντικαταστάτη του Τζίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν απ' την ομάδα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Πάολο Μαλντίνι.

Η Μίλαν με αυτή την κίνηση γλιτώνει ένα μεγάλο ποσό. Συγκεκριμένα η αντικατάσταση του Ντοναρούμα με τον Μενιάν, δίνει "ανάσα" 100.000.000 ευρώ στα λογιστικά βιβλία των ροσονέρι.

Ο Μενιάν αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ το 2015 πήρε μεταγραφή στη Λιλ, με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 48 εμφανίσεις, κρατώντας 23 φορές ανέπαφη την εστία των "λιλουά".

Photo credits: © 2020 Daniel Cole/Associated Press

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ