ΙΤΑΛΙΑ

Μιχαΐλοβιτς: Λάτσιο και Μπολόνια τίμησαν με ξεχωριστό τρόπο τη μνήμη του θρυλικού Σίνισα

Μιχαΐλοβιτς: Λάτσιο και Μπολόνια τίμησαν με ξεχωριστό τρόπο τη μνήμη του θρυλικού Σίνισα
PRINT SCREEN

Οι Λάτσιο και Μπολόνια τίμησαν με μοναδικό τρόπο τη μνήμη του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στο πλαίσιο της μεταξύ τους αναμέτρησης στο "Ολίμπικο", όπου βρέθηκε μάλιστα στις εξέδρες η σύζυγός του, Αριάννα, μαζί με τα πέντε παιδιά της οικογένειας.

Το Λάτσιο - Μπολόνια είναι το ματς που φέρνει, περισσότερο από κάθε άλλο στην Ιταλία, θύμησες του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, με τους λατσιάλι να είναι η ομάδα που αγωνίστηκε τα περισσότερα χρόνια της επαγγελματικής καριέρας του και τους ροσομπλού να αποτελούν την πρώτη αλλά και την τελευταία ομάδα που εργάστηκε ως προπονητής, πριν φύγει από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2022 από λευχαιμία.

Έτσι, οι δύο ομάδες φρόντισαν το μεσημέρι της Κυριακής (18/02) να τιμήσουν με ξεχωριστό τρόπο τη μνήμη του, ορμώμενες από το γεγονός πως θα συμπλήρωνε την ερχόμενη Τρίτη (20/02) τα 55 χρόνια ζωής. Κατόπιν συνεννόησης, στο κουλουάρ του "Ολίμπικο" πήραν θέση δύο φανέλες, μία της Λάτσιο και μία της Μπολόνια, με το επώνυμο του και το Νο 11 στην πλάτη.

Την ίδια ώρα, οι οργανωμένοι οπαδοί της Λάτσιο τίμησαν τον άλλοτε ηγέτη της ομάδας τους με ένα πανό που τον απεικόνιζε από την εποχή που αγωνιζόταν για εκείνους, συνοδευόμενο με το εξής μήνυμα: "Ο Σίνισα στις καρδιές μας".

Σημειώνεται πως στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν τόσο η σύζυγός του Μιχαΐλοβιτς, Αριάννα, όσο και τα πέντε παιδιά της οικογένειας (Ντούσαν, Μάρκο, Μίροσλαβ, Βιρτζίνια και Βικτόρια), που ήταν επίσημοι καλεσμένοι της Λάτσιο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ