ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μία ισοπαλία που φέρνει εξελίξεις

Μία ισοπαλία που φέρνει εξελίξεις
Μπάγεβιτς INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος μετρά πέντε ματς δίχως νίκη και ο Γιώργος Σπανός αναμένεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του για να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ομάδα. Εξελίξεις με μεταγραφές και συζήτηση με Ντούσκο.

Ήταν 3/9/2012 και συγκεκριμένα ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, όταν οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 1-0 και δημιούργησαν μεγάλες προσδοκίες στους φίλους της ομάδας τους, κι όχι μόνο, για πορεία... Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τότε πέρασε ένας μήνας και είκοσι μέρες από την τελευταία νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς πήρε τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, με το "Χ" εναντίον του Λεβαδειακού να φέρνει εξελίξεις.

Δεν αποκλείεται ακόμα και την Δευτέρα ο Σερβοέλληνας τεχνικός να συναντηθεί με τον Γιώργο Σπανό και τους συνεργάτες του, με σκοπό να συζητήσουν τι φταίει και ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 6η θέση με 10 βαθμούς σε επτά παιχνίδια.

Θέμα προπονητή δεν τίθεται σε καμία περίπτωση, όμως ίσως γίνει προσπάθεια να αλλάξουν κάποια πράγματα που έχουν ενοχλήσει τον κόσμο. Εκτός από αυτό είναι βέβαιο πλέον πως στον Ατρόμητο θα κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού, αφού το πρόβλημα είναι μεγάλο και βγάζει μάτι (ακόμα κι αν δεν "καίγεται" ο Μπάγεβιτς για φορ).

Εμμονές...

Καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι είναι φανερό πως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει τις ευθύνες του για την εικόνα του Ατρόμητου, καθώς εμπιστεύεται συνέχεια τα ίδια πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα, ακόμα και όταν αυτοί δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Σουμπίνιο Σισέϊρο, ο οποίος δεν "βλέπεται" εδώ και αρκετά ματς. Ο Βραζιλιάνος είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, όμως δεν έχει μπει ακόμα στην νοοτροπία της ομάδας.

Μάλιστα ο Σερβοέλληνας προπονητής κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του όλη την εβδομάδα για την ενδεκάδα, καταλήγοντας στο τέλος στα ίδια πρόσωπα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ