ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επεισόδιο Σπανού με οπαδό

Επεισόδιο Σπανού με οπαδό
INTIME SPORTS

Η ισοπαλία με τον Λεβαδειακό έφερε γκρίνια στον Ατρόμητο, με 10-15 οπαδούς να αποδοκιμάζουν τους παίκτες στη φυσούνα και ένας εξ αυτών να έχει φραστικό επεισόδιο με τον Γιώργο Σπανό.

Η απώλεια δύο βαθμών για τον Ατρόμητο στο ματς με τον Λεβαδειακό, σε συνδυασμό με την άσχημη εμφάνιση των γηπεδούχων, δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς του και έτσι το "τρίτο ημίχρονο" χαρακτηρίστηκε από μεγάλη ένταση.

Συγκεκριμένα, περίπου 10-15 οπαδοί άφησαν τις εξέδρες και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, για να φτάσουν τελικά στη φυσούνα και να αποδοκιμάσουν τους παίκτες την ώρα που πήγαιναν στα αποδυτήρια.

Ένας μάλιστα από αυτούς "ξέφυγε" και είχε φραστικό επεισόδιο με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργο Σπανό.

Στη συνέχεια, αρκετοί οπαδοί βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια του Ατρομήτου για να αποδοκιμάσουν εκ νέου τους παίκτες και να απαιτήσουν βελτίωση της εικόνας στα επόμενα παιχνίδια, με τον Γιώργο Σπανό από την πλευρά του να ζητάει τη στήριξή τους υποσχόμενος ότι η ομάδα θα βελτιωθεί.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ