ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεξικό - Κολομβία 2-3: Ανατροπή με γκολάρα Μπάριος στη "μάχη" των Πινέδα - Χάμες

Μεξικό - Κολομβία 2-3: Ανατροπή με γκολάρα Μπάριος στη "μάχη" των Πινέδα - Χάμες
@2022 GODOFREDO A. VASQUEZ/AP IMAGES

Σπουδαία φιλική νίκη με σκορ 3-2 πανηγύρισε η Κολομβία απέναντι στο Μεξικό στην Καλιφόρνια, με το ματς να κρίνεται από υπέροχο γκολ του Μπάριος στο 68ο λεπτό. Βασικός ο Χάμες για τους "καφετέρος", μπήκε αλλαγή ο Πινέδα για τους "σομπρέρος".

Η Καλιφόρνια φιλοξένησε τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/09) μία άκρως άκρως συναρπαστική αναμέτρηση, με την Κολομβία να αντιμετωπίζει το Μεξικό σε φιλική κόντρα των δύο ομάδων ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου και να παίρνει τη νίκη με 3-2 χάρη σε σπουδαία ανατροπή.

Οι σομπρέρος μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο ημίωρο είχαν αβαντάζ δύο γκολ χάρη στους Βέγκα (6' πεν.) και Αρτεάγκα (29'), όμως στο δεύτερο μέρος οι "καφετέρος" έκαναν αντεπίθεση διαρκείας και έφεραν τα πάνω κάτω.

Μέσα σε λίγα λεπτά "ακύρωσαν" το προβάδισμα των αντιπάλων τους με τα δύο γκολ του Σινιστέρα (49' 52') ενώ στο 68' ολοκλήρωσαν την ανατροπή, με τον Μπορέ να βγάζει σέντρα από τα αριστερά και τον Μπάριος να σκοράρει με εκπληκτικό μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής.

Σημειώνεται πως φανέλα βασικού με την Κολομβία πήρε ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος αντικαταστάθηκε στην έναρξη του δευτέρου μέρους, ενώ από πλευράς Μεξικού αγωνίστηκε ο Ορμπελίν Πινέδα, με τον μέσο της ΑΕΚ να μπαίνει αλλαγή στην αναμέτρηση στο 78ο λεπτό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ