ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μεταξάς: "Με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι μας"

Ο Ηρακλής Μεταξάς στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό
Ο Ηρακλής Μεταξάς στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό INTIME

Ο Ηρακλής Μεταξάς σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ανέφερε ότι ήταν με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι των Ηπειρωτών τη φετινή σεζόν, καθώς έπαιξαν καλά και στο πρέσινγκ και με την μπάλα, με εξαίρεση την αμυντική τους λειτουργία.

Ο Ηρακλής Μεταξάς δήλωσε στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό, ότι αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι που έδωσαν φέτος, ενώ ήταν καλοί και σε άλλα στοιχεία του παιχνιδιού, πλην της αμυντικής λειτουργίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηρακλής Μεταξάς στη NOVA: Για το ματς: "Σίγουρα χειροκροτούν επειδή ήταν ένα καλό παιχνίδι. Με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι μας. Δουλέψαμε καλά, συνεχόμενες μέρες και πολλά από αυτά που ετοιμάσαμε τα είδαμε σήμερα στο γήπεδο και γι’ αυτό φέραμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Δεν ξέρω αν μπορούσαμε κάτι παραπάνω αλλά σίγουρα όχι κάτι λιγότερο".

Για το αν η ομάδα ήταν καλή στην αμυντική της λειτουργία: "Όχι μόνο, σήμερα ανεβήκαμε σε ένα πρέσινγκ, παίξαμε ωραία με την μπάλα, αλλά μας έλειψε η τελική πασά. Θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα εύκολο γκολ".

Για το αν σκέφτεται τη συγκομιδή βαθμών για τη συνέχεια: "Όχι δεν σκεφτόμαστε τους βαθμούς. Σκέφτομαι τι προπόνησα, τι θέλω να κάνω, τι θέλω να δω και ελπίζω το ίδιο να κάνουν και οι παίκτες μου".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ