ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μεταξάς: "Κρατήσαμε την ηρεμίας μας στην άμυνα και μας έφτασε το ένα γκολ"

Ο Ηρακλής Μεταξάς στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λαμία
Ο Ηρακλής Μεταξάς στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λαμία INTIME

Ο Ηρακλής Μεταξάς δήλωσε στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εξαιρετικός στην ανασταλτική του λειτουργία και γι' αυτό κατάφερε να πάρει το παιχνίδι στο τέλος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε την τυπικά γηπεδούχο Λαμία με 1-0 στο Πανθεσσαλικό για τη δωδέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ηρακλής Μεταξάς σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τόνισε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα για την ομάδα του, η οποία κατάφερε να αμυνθεί εξαιρετικά και να πάρει τους τρεις βαθμούς στο τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μεταξάς στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Αρκετά δύσκολο γιατί ήταν διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με την ΑΕΚ και το γνωρίζαμε από πριν.

Έπρεπε να προσέξουμε αρκετά στην άμυνα γιατί προσπαθούσαν με τις κοντινές πάσες να μας πιέσουν, αλλά εμείς δεν ανοιχθήκαμε πολύ. Ωστόσο ακόμα και από τις βαθιές μπαλιές μπορεί να γίνει μια κόντρα, που σε αυτό το παιχνίδι δεν έγινε. Εμείς κρατήσαμε την ηρεμία μας και μας έφτασε το ένα γκολ".

Για το αν ήταν πλεονέκτημα που έπαιξαν στο Πανθεσσαλικό: "Δεν ξέρω αν είναι πλεονέκτημα, αλλά μας βοήθησε γιατί εμείς θέλουμε να παίξουμε από πίσω και να χτίσουμε το παιχνίδι μας ορθολογικά".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ