ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μεταξάς: "Αξίζει μπράβο στα παιδιά, φτάσαμε να παίζουμε στα ίσα με την ΑΕΚ"

Ο Ηρακλής Μεταξάς στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ
Ο Ηρακλής Μεταξάς στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες στο 90', με τον Ηρακλή Μεταξά να εμφανίζεται ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών, τονίζοντας πως η ομάδα του έπαιξε στα ίσα με τους κιτρινόμαυρους.

Ο Ηρακλής Μεταξάς είδε τον ΠΑΣ Γιάννινα να παίρνει το προβάδισμα στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, αλλά να γνωρίζει τελικά την ήττα με 2-1 από τους κιτρινόμαυρους στο 90', χάρη στο γκολ του Σάκχοφ που λύτρωσε την Ένωση.

Ο κόουτς του Άγιαξ της Ηπείρου ωστόσο, εκδήλωσε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του αναμετρήθηκαν στα ίσα με τους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεταξά στην κάμερα της Nova:

Για το που κρίθηκε το ματς: "Στο ποιος θα έβαζε το δεύτερο γκολ. Είχαμε το δοκάρι και κάποιες καλές φάσεις. Αλλά έτσι είναι η μπάλα όταν δεν βάζεις το γκολ σε τιμωρεί. Η ΑΕΚ κατάφερε να βάλει ένα περίεργο γκολ, νομίζω κόντραρε και κάπου η μπάλα. Είχε και η ΑΕΚ βεβαίως, τις φάσεις της, είχαμε κι εμείς. Δεν τις βάλαμε όμως, γι' αυτό φεύγουμε με αυτό το αποτέλεσμα".

Για το πέναλτι: "Το εκμεταλλευτήκαμε γιατί παίξαμε καλά. Πιστεύω ότι τα παιδιά έπαιξαν καλά. Τους αξίζει ένα μπράβο. Ειδικά αν σκεφτούμε που ήμασταν πριν 4 μήνες και που σήμερα, να παίζουμε έτσι με μια ομάδα κόντρα στην ΑΕΚ, στα ίσα και να φτάνουμε γενικά κοντά στη νίκη απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Παίξαμε με το ίδιο πάθος. Δουλεύουμε για το καλύτερο. Πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε αγωνιστική. Να είμαστε πιο θαρραλέοι, λίγο πιο προσεκτικοί στο τέλος".

Για το πανό: "Το κλίμα είναι πολύ καλό, το πανό μου το είπαν δεν το είδα. Δείχνει ότι έχουμε και χιούμορ".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ