ΠΑΟΚ

Μετά το βούρκο, τζακούζι και ποδήλατο στην πισίνα

Μετά το βούρκο, τζακούζι και ποδήλατο στην πισίνα

Διαβάστε για την ξεχωριστή αποθεραπεία των παικτών του ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων. Ενοχλήσεις στο ισχίο ο Λάμπρου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε να ασχοληθεί και πάλι με τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων, στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε για την προπόνηση της Τρίτης και παράλληλα, να αναδείξει την ειδική αποθεραπεία που έκαναν όσοι αγωνίστηκαν σ' αυτόν.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει:

"Η πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος σε ορισμένα κομμάτια θύμιζε beach soccer από την άμμο που είχε πέσει για να τραβήξει τα νερά, δημιούργησε έξτρα επιβάρυνση σε όσους αγωνίστηκαν, αλλά δίχως να προκαλέσει μυικά προβλήματα. Το βάρος την Τρίτη (24.01), λοιπόν, έπεσε στον πολύ σημαντικό τομέα της αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Όσοι αγωνίστηκαν ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα με ποδήλατο στην πισίνα, τζακούζι και εναλλαγές ζεστού κρύου στους διαδρόμους νεροφλεξολογίας. Οι ποδοσφαιριστές που πέρασαν ως αλλαγή ή δεν χρησιμοποιήθηκαν προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα και passing game.

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Μάρκος Βελλίδης , ενώ ο Λάζαρος Λάμπρου αποχώρησε προληπτικά από το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί έπειτα από τον απαραίτητο έλεγχο του ιατρικού τιμ. Την Τετάρτη (25.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ