ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Γιατί δεν σκέφτεται τη Σαουδική Αραβία και τι ισχύει με Ίντερ Μαϊάμι και εθνική Αργεντινής

Ο Λιονέλ Μέσι στον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι με τη Λος Άντζελες
Ο Λιονέλ Μέσι στον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι με τη Λος Άντζελες © 2023 RYAN SUN / AP IMAGES

Τα πλάνα του Μέσι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο MLS, δεν περιλαμβάνουν δανεισμό σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά ξεκούραση και παιχνίδια με Ίντερ Μαϊάμι και εθνική Αργεντινής.

Το όνομά του συνδέθηκε με μετακόμιση στη Σαουδική Αραβία μέσω δανεισμού από την Ίντερ Μαϊάμι, καθώς η ομάδα του MLS δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση ανάμεσα στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα Playoffs του πρωταθλήματος, με συνέπεια να μπαίνει πρόωρο τέλος στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Τα πλάνα, όμως, του Λιονέλ Μέσι δεν περιέχουν τη μεταπήδηση σε κάποια άλλη ομάδα, έστω και για σύντομο χρονικό διάστημα, μέχρι την επανέναρξη της νέας σεζόν στο MLS τον προσεχή Φεβρουάριο.

Με δύο αγωνιστικές να απομένουν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Αμερικής, ο Αργεντινός στοχεύει στο να δώσει το παρών στις διπλές αναμετρήσεις της Ίντερ Μαϊάμι εναντίον του Σάρλοτ, στις 19 και 22 Οκτωβρίου, με τον πρώτον αγώνα να πέφτει χρονικά μία μόλις μέρα μετά το εκτός έδρας ματς της Αργεντίνης με το Περού (18/10).

Δεδομένου του γεγονότος ότι τα τελευταία χρόνια ο Μέσι έχει θέσει ως προτεραιότητα τις συμμετοχές με την εθνική της χώρας του, η παρουσία του στην αναμέτρηση Ίντερ Μαϊάμι - Σάρλοτ στις 19 Οκτωβρίου τίθεται εν αμφιβόλω, όπως και η συμμετοχή του στο ματς Αργεντινή - Παραγουάη τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (13/10. 02:00), εξαιτίας ενός μικροτραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Στη συνέχεια ακολουθούν τα ματς της εθνικής Αργεντινής κόντρα στην Ουρουγουάη και τη Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον θρύλο του ποδοσφαίρου να προσανατολίζεται να ενσωματωθεί την αποστολή της Ίντερ Μαϊάμι στη διεθνή της περιοδεία στην Ασία στα τέλη Νοεμβρίου.

Τέλος, ο Δεκέμβριος περιλαμβάνει διακοπές πέντε εβδομάδων, πριν επιστρέψει και πάλι στο Μαϊάμι για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο MLS.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ MLS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ