ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Μέσι: Αμφίβολος για το ματς της Αργεντινής με την Παραγουάη όπως τόνισε ο Σκαλόνι

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε @ 2023 GUSTAVO GARELLO / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής για τα τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά η παρουσία του σε αυτά δεν είναι δεδομένη.

Ο Λιονέλ Μέσι ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής και στις προπονήσεις κάνει πλάκα στους συμπαίκτες του αλλά η παρουσία του στο ματς με την Παραγουάη (13/10, 02:00, LIVE από το Match Center του SPORT24) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 παραμένει αμφίβολη.

Αυτό δήλωσε την Τετάρτη (11/10) ο προπονητής της "αλμπισελέστε" Λιονέλ Σκαλόνι:

"Για αυτόν, μια ακόμη προπόνηση είναι σημαντική και θα μιλήσω μαζί του για να αποφασίσω αν θα παίξει ή όχι, αλλά πρέπει πρώτα να το δω μαζί του και πάνω από όλα πρέπει να είμαι σίγουρος ότι μπορεί να ξεκινήσει.

Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι σε τέσσερις ημέρες με το Περού και δεν είναι τόσο εύκολο να ορίσουμε αν είναι διαθέσιμος. Το σημαντικό είναι ότι νιώθει άνετα. Αυτό που μας αφήνει ήσυχους είναι ότι αν δεν είναι σε θέση να παίξει, υπάρχουν παίκτες για να καλύψουν το κενό του".

Στην ομάδα δεν συμμετέχουν οι τραυματίες Άνχελ Ντι Μαρία και Άνχελ Κορέα, αλλά «μπήκε» ο Πάουλο Ντιμπάλα με τον Σκαλόνι να τονίζει:

"Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικοί απόντες, αλλά αυτοί που έρχονται για να τους αντικαταστήσουν, είναι πολύ ικανοί".

Η Αργεντινή φιλοξενεί την Παραγουάη στο Estadio Monumental του Μπουένος Άιρες πριν αντιμετωπίσει το Περού στη Λίμα στις 17 Οκτωβρίου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ