ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Τέλος ο Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι AP

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ κατά τη διάρκεια δηλώσεών του επιβεβαίωσε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της Παρί στο Παρκ ντε Πρενς απέναντι στην Κλερμόν.

Με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Κριστόφ Γκαλτιέ ανακοίνωσε το τέλος της παρουσίας του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο κόουτς της Παρί κατά τη διάρκεια δηλώσεών του επεσήμανε πως το παιχνίδι του Σαββάτου με την Κλερμόν (03/06, 22.00) θα είναι ο τελευταίος του Αργεντινού στο Παρκ ντε Πρενς.

"Είχα το προνόμιο να προπονώ τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Το ματς απέναντι στην Κλερμόν θα είναι το τελευταίο του Λιονέλ Μέσι στο Παρκ ντε Πρενς" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς της Παρί.

Ο Λιονέλ Μέσι πήγε στη Γαλλία το καλοκαίρι του 2021 από την Μπαρτσελόνα. Σε αυτά τα δύο χρόνια αγωνίστηκε 74 φορές και πέτυχε 32 γκολ ενώ είχε και 35 ασίστ.

Τα σενάρια για το μέλλον του και η απόφαση που έρχεται

Βέβαια, εδώ και καιρό υπάρχουν πολλά σενάρια για το μέλλον και ένα από αυτά είναι η επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί θέλουν να βρουν την οικονομική φόρμουλα για την επιστροφή του Pulga, ώστε να δοθεί ταυτόχρονα και η έγκριση από τη La Liga.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe που αναπαράγει η καταλανική Sport, υπάρχει ένα νέο σενάριο. Σύμφωνα με αυτό, η Μπαρτσελόνα θα κλείσει συμφωνία με την Ίντερ Μαϊάμι, ώστε η ομάδα του MLS να είναι εκείνη που θα κάνει δικό της τον Μέσι.

Στη συνέχεια θα δοθεί στην Μπαρτσελόνα δανεικός από έξι έως 18 μήνες, προκειμένου να έχει την ευκαιρία να φορέσει ξανά την φανέλα των μπλαουγκράνα. Οι Γάλλοι αναφέρουν πως αυτή η επιλογή εξυπηρετεί και τον Μέσι, καθώς θα μείνει σε φόρμα έως το Κόπα Αμέρικα του 2024, ενώ θα κλείσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.

Θυμίζουμε πως ο Τσάβι δήλωσε για την περίπτωση του Αργεντινού σούπερ σταρ: "Εξαρτάται από το Μέσι. Εάν θέλει να έρθει στην Μπάρτσα, θα κάνει τα πάντα. Νομίζω οι συνθήκες είναι σωστές, σε ποδοσφαιρικό επίπεδο θα μάς βοηθήσει πολύ, δεν υπάρχει αμφιβολία. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, προσωπικοί και οικονομικοί".

Στο τραπέζι βρίσκεται και το όνομα της Αλ Χιλάλ, η οποία φέρεται να κατέθεσε πρόταση προσφέροντάς του για δύο χρόνια στον Μέσι το αστρονομικό ποσό των 1,2 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Footmercato, Σαντί Αουνά.

Όπως και να έχει ο Λιονέλ Μέσι θα αποφασίσει άμεσα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ