ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι για Μέσι: "Εάν θέλει να έρθει στην Μπαρτσελόνα, θα κάνει τα πάντα"

Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Σοσιεδάδ
Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Σοσιεδάδ 2023 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Τσάβι παραχώρησε συνέντευξη στο "Gol a Gol" του TV3 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι τόσο θα φουντώνουν οι φήμες που αφορούν στον Μέσι, με το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα παραμένει κάτι παραπάνω από ανοιχτό.

Ο Τσάβι παραχώρησε συνέντευξη στο "Gol a Gol" του TV3. Ο προπονητής των Καταλανών δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για τον Pulga, με τον ίδιο να απαντάει: "Εξαρτάται από το Μέσι. Εάν θέλει να έρθει στην Μπάρτσα, θα κάνει τα πάντα. Νομίζω οι συνθήκες είναι σωστές, σε ποδοσφαιρικό επίπεδο θα μάς βοηθήσει πολύ, δεν υπάρχει αμφιβολία. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, προσωπικοί και οικονομικοί".

Ο Τσάβι αναφέρθηκε και στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα, η οποία όπως φαίνεται είναι θέμα χρόνου: "Γνωρίζω πως η Μπαρτσελόνα θα κάνει την προσπάθειά της όσο μπορεί και δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Ελπίζω να συνεχίσω για πολλά χρόνια, θα καταλήξουμε στην ανανέωση".

Επιπλέον ρωτήθηκε για το τέλος του Πικέ και το "αντίο" του Άλμπα: "Όταν πρέπει να πάρεις αποφάσεις αντίθετες με αυτές που αρέσουν στους ποδοσφαιριστές γίνεται δύσκολο. Έπρεπε να πω στον Πικέ να κάνει στο πλάι, ότι θα παίζει λιγότερο. Ήταν δύσκολο για εμένα ακόμη και να κοιμηθώ. Με τον Άλμπα είχα την αίσθηση πως αποτύγχανα ως φίλος, αλλά πρέπει να θέτεις προτεραιότητα την ομάδα".

Τέλος για την υπόθεση Νεγκρέιρα τόνισε: "Υποφέραμε πολύ από αυτό το θέμα, μας βλάπτει ως οργανισμό. Όμως ξέρουμε ότι ποτέ δεν εξαγοράσαμε διαιτητή. Το μέγεθος της εχθρότητας ήταν μεγάλο σε όλα τα επίπεδα. Αντί να μας αποσυντονίσει, μας ένωσε"

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ