ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Η Αντονέλα που λικνίζεται και οι στιγμές ευτυχίας του Αργεντινού σούπερ σταρ με τη σύζυγο και τα παιδιά του

Μέσι: Η Αντονέλα που λικνίζεται και οι στιγμές ευτυχίας του Αργεντινού σούπερ σταρ με τη σύζυγο και τα παιδιά του

Ο Λιονέλ Μέσι απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης με την οικογένειά του και τις μοιράστηκε με τους αμέτρητους φανς του στο Instagram, με highlight να είναι ο χορός της συντρόφου του Αντονέλα Ροκούτσο που κατέγραψε on camera.

Το Μουντιάλ στο Κατάρ αποτελεί μεν παρελθόν, ωστόσο ο τεράστιος μύθος που έχει χτίσει ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί τόσο το παρόν όσο και το μέλλον του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με τον Pulga να οδηγεί την εθνική Αργεντινής στην κατάκτηση του 3ου Μουντιάλ της ιστορίας της και να μπαίνει στο πάνθεον με τους θρύλους του αθλήματος μαζί με τον Πελέ και τον Μαραντόνα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο ίδιος, λίγο πριν επιστρέψει στις συλλογικές υποχρεώσεις του με τη φανέλα της Παρί, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, γαλήνης και ευτυχίας τις ημέρες των Χριστουγέννων μαζί με την οικογένειά του και θέλησε να μοιραστεί κάποιες εξ αυτών με όλο τον κόσμο.

Απόδειξη είναι οι δύο φωτογραφίες που έβγαλε μαζί με την οικογένειά του (η μία μπροστά στο δέντρο των Χριστουγέννων) και τις οποίες ανέβασε στο λογαριασμό της η Αντονέλα Ροκούτσο, με τον Pulga από την πλευρά του να δημοσιεύει video με έναν χορό της απαστράπτουσας συζύγου του.

Ο Λιονέλ Μέσι με την οικογένειά του:

Print Screen από τον προσωπικό λογαριασμό της Αντονέλα Ροκούτσο
TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ