ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Δεν είδα τον Μέσι να περπατάει, ο καθένας μπορεί να τραβήξει μια τέτοια εικόνα"

Ο Ρόναλντ Κούμαν στον αγώνα της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ
Ο Ρόναλντ Κούμαν AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Ρόναλντ Κούμαν ξεκαθάρισε τα πράγματα για όσα ακούστηκαν και διαβάστηκαν για το περπάτημα του Λιονέλ Μέσι στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Ντιναμό Κιέβου (2-1), με τον Ολλανδό τεχνικό να στηρίζει τον 33χρονο, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν από το βράδυ της Τετάρτης (4/11) βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν τον Λιονέλ Μέσι στο ματς της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου (2-1) να αδιαφορεί και να περπατάει δίπλα από τον αντίπαλο που είχε την μπάλα στα πόδια.

Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν έκατσε να παρακολουθεί αμέτοχος τα όσα γράφονται τα τελευταία 24ωρα για τον Αργεντινό σούπερ σταρ, αλλά στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του σαββατιάτικου (7/11) αγώνα με τη Μπέτις για την 7η αγωνιστική της La Liga, πήρε θέση και τον υπερασπίστηκε ανοιχτά.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός στάθηκε στην ποιότητα του Αργεντινού και στο πόσο σημαντικός είναι για τους "μπλαουγκράνα", ενώ τόνισε πως δεν αποδεικνύει τίποτα αυτό το στιγμιότυπο:

"Ο Λέο είναι σπουδαίος παίκτης και τον θέλουμε στο γήπεδο, όπου μπορεί να κάνει ζημιά. Είναι πολύ σημαντικός ειδικά στην επίθεση, πιστεύουμε σε αυτόν και πάντα δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους", ανέφερε ο 57χρονος προπονητής ενώ ερωτηθείς για την κριτική, που ασκήθηκε, στον Μέσι, είπε:

"Ο καθένας μπορεί να πάρει μια εικόνα όπου τον δείχνει να περπατάει και δεν με ενδιαφέρει. Εγώ δεν τον είδα να περπατάει. Εάν θέλετε να προκαλέσετε διαμάχη, αυτό είναι το πρόβλημά σας. Δεν συμφωνώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ