ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: Κινδυνεύει με βαριά καμπάνα για τις δηλώσεις του μετά το Clasico

Ο Ρόναλντ Κούμαν κατά την επίσημη παρουσίασή του ως ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα τον Αύγουστο του 2020
Ο Ρόναλντ Κούμαν κατά την επίσημη παρουσίασή του ως ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα τον Αύγουστο του 2020 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία άνοιξε φάκελο για τις δηλώσεις Κούμαν κατά του VAR μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα στο Clasico, με τον Ολλανδό να κινδυνεύει να μείνει για μεγάλο διάστημα μακριά από τον πάγκο των Καταλανών αν κριθεί ένοχος.

Δεν έφτανε στην Μπαρτσελόνα η κάκιστη πορεία στην La Liga που την έχει φέρει κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα (12η) και στο -9 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ρεάλ Σοθιεδάδ, τώρα πλέον κινδυνεύει να πορεύεται και χωρίς τον προπονητή της στον πάγκο.

Όπως έγινε γνωστό, οι μπλαουγκράνα έλαβαν ειδοποίηση από την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία πως ανοίχτηκε φάκελος κατά του Ρόναλντ Κούμαν, μετά από τις οργισμένες δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο του Clasico, όπου κατηγορήσε ουσιαστικά το VAR για την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και για αρκετές αποφάσεις εις βάρος της ομάδας του στις πρώτες αγωνιστικές.

"Δεν μπορώ να καταλάβω το VAR, νομίζω πως είναι πάντα κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Αυτά τα τραβήγματα γίνονται πάντα μέσα στη μεγάλη περιοχή", είχε τονίσει ο Κούμαν με αφορμή του πέναλτι που κέρδισε η Ρεάλ σε τράβηγμα της φανέλας του Ράμος από τον Λανγκλέ, με τον Ολλανδό να προσθέτει τότε:

"Έχουμε παίξει πέντε ματς και σε κανένα το VAR μας έχει ευνοήσει. Ούτε με το πέναλτι στον Μέσι στο ματς με την Σεβίλλη ούτε με τις δύο κόκκινες κάρτες στο ματς με την Χετάφε.

Ρώτησα τους διαιτητές γιατί το VAR παίρνει πάντα αποφάσεις εις βάρος της Μπαρτσελόνα". Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο αθλητικός δικαστής θα κληθεί να αποφασίσει αν οι δηλώσεις Κούμαν χρίζουν τιμωρίας, και σε περίπτωση που κρίνει κάτι τέτοιο τότε αναμένεται η τιμωρία του να είναι από 4 μέχρι και 12 αγώνες πρωταθλήματος μακριά από τον πάγκο των μπλαουγκράνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ