ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Μέσι: Εκτόξευσε τους ακόλουθους της Ίντερ Μαϊάμι στο Instagram μέσα σε λίγα λεπτά

Ο Λιονέλ Μέσι φιλάει το τρόπαιο
Ο Λιονέλ Μέσι φιλάει το τρόπαιο @ 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι εκτόξευσε τους followers της νέας του ομάδας μέσα σε λίγες ώρες. Η Ίντερ Μαϊάμι κέρδισε 3,6 εκατομμύρια ακόλουθους στο λογαριασμό της στο Instagram.

Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης και συγκεκριμένα στην αμερικανική ήπειρο. Η Ίντερ Μαϊάμι είναι ο τρίτος σταθμός στη διασυλλογική καριέρα του.

Όταν ξεκίνησε η χθεσινή μέρα (7/6), ο λογαριασμός στο Instagram της Ίντερ Μαϊάμι είχε περίπου 900.000 ακόλουθους. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο αριθμός των followers έφτασε στα 3,2 εκατομμύρια. Σημειώνοντας κατακόρυφη αύξηση 2,3 εκατομμυρίων ακολούθων μέσα σε περίπου 7 ώρες.

Ο λογαριασμός της Ίντερ Μαϊάμι στο Instagram που αυτήν την στιγμή έχει φτάσει τους 4,5 εκατομμύρια followers καθίσταται πλέον το προφίλ με τους περισσότερους ακόλουθους, ξεπερνώντας τον λογαριασμό "LA Galaxy" που κατείχε τη διάκριση (με τους 1,4 εκατομμύρια ακόλουθους που διαθέτουν) μέχρι πρότινος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι από τους πιο δημοφιλής παίκτες. Ο Μέσι συμφώνησε με την Ίντερ Μαϊάμι του MLS και το αποτέλεσμα, που σημειώθηκε εκτός γηπέδου, ήταν άμεσο και συντριπτικό.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΗΠΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ