ΑΕΚ

Μέσα ο Γιάγκο, βλέπει Εθνική ο Λίνεν

Μέσα ο Γιάγκο, βλέπει Εθνική ο Λίνεν
INTIME SPORTS

Η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε, με τον Γιάγκο Φερνάντες να μπαίνει σε κανονικό ρυθμό. Στο Καραϊσκάκη ο Λίνεν μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης.

Η διπλή προπόνηση του δικεφάλου ολοκληρώθηκε, με τους διεθνείς Γιώργο Κατίδη, Μαυρουδή Μπουγαΐδη, Χρήστο Παπαδημητρίου και Δημήτρη Γροντή να μένουν εκτός προγράμματος.

Αντίθετα ο Γιάγκο Φερνάντες μπήκε κανονικά στον ρυθμό του βασικού προγράμματος και υπολογίζεται κανονικά για το φιλικό παιχνίδι με το Αιγάλεω.

Ο Νίκος Κατσικοκέρης και ο Ταξιάρχης Φούντας έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Το Σάββατο (13/10) είναι προγραμματισμένο φιλικό με το Αιγάλεω στις 16.00, όπως ακριβώς ζήτησε ο νέος προπονητής του δικεφάλου προκειμένου να δει τους παίκτες του αγωνιζόμενους.

Στο Καραϊσκάκη ο Λίνεν

Όσον αφορά τον Γερμανό τεχνικό, η δίψα του για μπάλα φαίνεται από το συνολικό πρόγραμμα της (μόλις) δεύτερης μέρας στην Ελλάδα. Εκτός των δύο προπονήσεων, ο Έβαλντ Λίνεν μετά την παρουσίαση βρέθηκε στον Ελληνικό για να παρακολουθήσει την Ελπίδων, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται Καραϊσκάκη για την Εθνική μας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ