ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μένει ο Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό

Μένει ο Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, του εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στην ομάδα και αυτό που απομένει πλέον είναι να επισημοποιηθεί η συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο "τρομοκράτης".

Αίσιο τέλος θα έχει τελικά η υπόθεση παραμονής του Ραφίκ Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό, παρά τα σενάρια που είχαν φουντώσει τα τελευταία 24ώρα στον ελληνικό Τύπο.

Συγκεκριμένα, υπήρξε έντονη φημολογία πως οι Πειραιώτες έχουν δυσαρεστηθεί από τη στάση και τις απαιτήσεις του Αλγερινού και πως θα κινηθούν για την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου για να καλύψουν το κενό στην γραμμή κρούσης.

Παρόλα αυτά, ο "τρομοκράτης" πήρε την κατάσταση στα χέρια του, έδειξε στην πράξη πως θέλει να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού και έκανε όλες τις απαραίτητες κινήσεις. Πήγε λοιπόν στον Βαγγέλη Μαρινάκη του εξήγησε πως θέλει να μείνει και πως δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά και... τέλος καλό, όλα καλά!

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο 28χρονος σέντερ φορ, δήλωνε σε κάθε ευκαιρία πως προτεραιότητά του ήταν να μείνει στο Λιμάνι, εξηγούσε πως το μέλλον του βρίσκεται στον Πειραιά και αυτό που έμενε ήταν τα λόγια να γίνουν πράξεις. Αυτό συνέβη και ο "τρομοκράτης' θα συνεχίσει με τα ερυθρόλευκα για τρία χρόνια ακόμα.

Μετά τη συνάντηση των δύο πλευρών και τη συμφωνία που προέκυψε, ο Ραφίκ Τζιμπούρ θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και γι' αυτό προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Μετά από τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και με δική μου πρωτοβουλία, συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Μαρινάκη, του εξήγησα την πρόθεση μου να μείνω στην ομάδα, αφού τα χρήματα δεν ήταν ποτέ η προτεραιότητα μου και συμφωνήσαμε να βρίσκομαι εδώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Θέλω όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού να γνωρίζει, ότι ουδέποτε θέλησα να φύγω από τον Πειραιά και ότι θα κάνω τα πάντα για να είναι οι οπαδοί μας χαρούμενοι και να πανηγυρίζουν μαζί με μένα και τους συμπαίκτες μου νίκες και τίτλους…

Ραφίκ Τζιμπούρ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ