ΑΕΚ

Μέχρι την τελευταία στιγμή για Βάργκας

Μέχρι την τελευταία στιγμή για Βάργκας
Βάργκας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόναλντ Βάργκας μπήκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν από τη σέντρα.

Μπορεί μόλις στην χθεσινή (5/2) προπόνηση της ΑΕΚ να "γύρισε" το πόδι του Ρόναλντ Βάργκας. Μπορεί ακόμα και σήμερα (6/2) να ένιωθε κάποιες ελαφριές ενοχλήσεις. Όμως ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός θέλει να παίξει στο αυριανό (7/2) ματς με τον Ατρόμητο. Και σήμερα δοκίμασε να ανεβάσει στροφές και ο Γκουστάβο Πογέτ αποφάσισε να τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ πήρε τον Βάργκας στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο και λίγο πριν την σέντρα θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που συνολικά επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές. Κατά τα άλλα, έμειναν εκτός οι τραυματίες Κορδέρο και Σοϊλέδης, αλλά και ο τιμωρημένος Σιμόες. Κανονικά στην αποστολή ο Ζουκουλίνι με τον Πέκχαρτ, όπως και ο Τζανετόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο: Μπαρόχα, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αρθο, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Ζουκουλίνι, Αραβίδης, Πέκχαρτ, Τζεμπούρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Διπλή ατυχία στην ΑΕΚ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ