ΑΓΓΛΙΑ

Μέχρι και 3.500 ευρώ τα εισιτήρια για το τελευταίο ματς του Σερ Άλεξ

Μέχρι και 3.500 ευρώ τα εισιτήρια για το τελευταίο ματς του Σερ Άλεξ

Η Γουέστ Μπρομ μπορεί να νιώθε αρκετά τυχερή καθώς φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τελευταίο παιχνίδι του Σερ Άλεξ. Μέχρι και 3.500 ευρώ φτάνουν τα εισιτήρια για τον αγώνα και ήδη η διοίκηση της αγγλικής ομάδας, τρίβει τα χέρια της.

Σίγουρα, χιλιάδες φίλοι της Γιουνάιτεντ θα βρεθούν στο "'Ολντ Τράφορντ", την προτελευταία αγωνιστική ενάντια στη Σουόνσι, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Σερ Άλεξ. Όμως, ακόμα περισσότεροι θα είναι αυτοί που θα θελήσουν να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους τεχνικό, στο τελευταίο του επίσημο παιχνίδι στον πάγκο της Γιουνάιτεντ.

Αυτό θα είναι, την τελευταία και 38η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο γήπεδο της Γουέστ Μπρομ, όπου ο Σερ Άλεξ θα συμπληρώνει και τα 1500 παιχνίδια, καθοδηγώντας την ομάδα του Μάντσεστερ.

Αυτό είναι κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τους ιθύνοντες της Γουέστ Μπρομ, καθώς η ομάδα τους θα βάλει αρκετό χρήμα στα ταμεία της, ελέω... Σερ Άλεξ. Τα εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα, αλλά η τιμή τους μόνο χαμηλή δεν είναι.

Τα φθηνότερα εισιτήρια ξεκινούν από τα 200 ευρώ, ενώ φτάνουν μέχρι και τα 3.500 ευρώ. Ενώ στο ίντερνετ οι τιμές των εισιτηρίων είναι κοντά στα 1.000 ευρώ.

Εκπρόσωπος τύπου της Γουέστ Μπρομ δήλωσε: "Τα εισιτήρια για το τελευταίο ματς της σεζόν ενάντια στη Γιουνάιτεντ, έχουν ξεπουληθεί από τα ταμεία του συλλόγου. Πλέον οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν ότι έχει μείνει μέσω διαδικτύου".

"Πολλοί είναι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Γουέστ Μπρομ, οι οποίοι πωλούν τη θέση που έχουν στο γήπεδο για κάποιο ματς για αρκετά μεγάλα ποσά, και στον αγώνα ενάντια στη Γιουνάιτεντ είναι σίγουρο πως θα γίνει κάτι τέτοιο".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ