ΑΓΓΛΙΑ

Ντι Κάνιο: "Άντε γαμ... Σερ Άλεξ"

Ντι Κάνιο: "Άντε γαμ... Σερ Άλεξ"

Με αφορμή την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τους πάγκους ο Πάολο Ντι Κάνιο θυμήθηκε μία φορά που είχε βρίσει τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαβάστε πώς είχε γίνει και ποιος ήταν ο λόγος.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν υπάρξει παρεξηγήσεις μέσω τηλεφωνικών συνομιλιών για διάφορους λόγους.

Κάτι τέτοιο έγινε και μεταξύ των Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Πάολο Ντι Κάνιο όταν ο πρώτος τηλεφώνησε πριν αρκετά χρόνια στον δεύτερο για να του εκμυστηρευτεί πως τον ήθελε στην ομάδα του.

Με αφορμή την αποχώρηση του Φέργκι από τους πάγκους ο Ιταλός τεχνικός της Σάντερλαντ και τότε παίκτης της Γούεστ Χαμ θυμήθηκε αυτόν τον απίστευτο διάλογο που είχε με τον Φέργκιουσον.

"Με κάλεσε μία φορά τις μέρες των Χριστουγέννων. Πίστευα πως ήταν ένας φίλος μου κι έτσι του είπα να πάει να γαμ... Μου είπε: "Πάολο, είμαι ο Άλεξ". "Ποιος Άλεξ; Εσύ είσαι παλιοκαρ...;" του απάντησα.

Δεν καταλάβαινα κάποιες λέξεις στην αρχή και νόμιζα πως ήταν ένας φίλος μου από την Ιταλία ο οποίος ήθελε να παίξει. Ίσως ήταν περίεργα εκείνη τη νύχτα ή είχε πιει. Του είπα πως δεν μπορούσα να διαπραγματευτώ επειδή ήμουν πιστός στη Γουέστ Χαμ. Ωστόσο, μετανιώνω που δε θα έχω πλέον εχθρό μου έναν ποδοσφαιρικό Θεό".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ