ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με Ζαϊρί κόντρα στον Άρη

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPER LEAGUE / ASTERAS TRIPOLIS-ATROMITOS
ζουντι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τραυματισμός του Ζαϊρί στο κεφάλι δεν ήταν κάτι ανησυχητικό και έτσι ο Μαροκινός θα αγωνιστεί κόντρα στον Άρη

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης τραυματίστηκε στο κεφάλι στο χτεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ και αντικαταστάθηκε, όμως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Δευτέρα δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Ετσι θα βρίσκεται στη διάθεση του Πάουλο Κάμπος για το ματς με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη.
Φιλική εξάραΟ ισόπαλος αγώνας με τον ΟΦΗ ανήκει στο παρελθόν για τον Αστέρα Τρίπολης και πλέον οι "Αρκάδες" επέστρεψαν στις προπονήσεις, δίνοντας μάλιστα ένα φιλικό με αντίπαλο την Νεστάνη όπου επικράτησαν με 6-1.

Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιρστές του Αστέρα που αγωνίστηκνα με τον ΟΦΗ προπονήθηκαν κανονικά, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν έπαιξαν την Δευτέρα το μεσημέρι στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νεστάνη, όπου ο Αστέρας κέρδισε με 6-1.

Ο Ιωάννου άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ στο 27’ εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Κανακούδη από αριστερά, ενώ λίγο πριν τη λήξη του 45λεπτού ο Κανακούδης έστειλε με σουτ τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο νεοεισελθών Μαουρίτσιο με πλασέ από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα μετά από σέντρα του Ζουντί, ενώ στο 55’ ο Ιωάννου με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0, αφού με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων.

Στο 69’ ο Λαδάκης έβγαλε μπαλιά-τρύπα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων και ο Στρατάκης δεν είχε πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για τέταρτη φορά. Τέσσερα λεπτά αργότερα και μετά από σέντρα του Κανακούδη, ο Ιωάννου με σουτ έκανε το 5-0 ολοκληρώνοντας το δικό του χατ-τρικ, ενώ στο 81’ ο Ζουντί με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (6-1). Η Νεστάνη είχε μειώσει σε 5-1 με τον Θεοδωρακόπουλο το 77ο λεπτό.

Αστέρας Τρίπολης: Μουκέας, Μασάρα, Μοσχογιάννης, Οφρυδόπουλος, Καρντόσο, Λαδάκης, Στρατάκης, Ζουντί, Κανακούδης, Ιωάννου, Καμπούροφ (46’ Μαουρίτσιο).

Για την Τρίτη, ο Πάουλο Κάμπος έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για την Τετάρτη, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αρη. Για αυτό το παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο Λούσιο Φιλομένο, που έχει συμπληρώσει κάρτες και εναντίον του Αρη θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του.












TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ