ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με κόσμο α λα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Με κόσμο α λα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αστυνομία είπε "όχι" για να την οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο, ωστόσο όπως συνέβη με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται να επιτρέψει τη μεμονωμένη μετακίνηση και οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν με κόσμο κόντρα στον ΟΦΗ.

Παρουσία των οπαδών του στις εξέδρες του "Γεντί Κουλέ" αναμένεται να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που οι διοικήσεις των ομάδων συμφώνησαν στην διάθεση των εισιτηρίων σε φίλους των ερυθρολεύκων.

Η αστυνομία δεν έδωσε την συγκατάθεση της για την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο, όπως έγινε και με αυτούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, που όμως είχαν πάρει κανονικά θέση στις εξέδρες του γηπέδου.

Αυτό συνέβη γιατί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιελιάδης, ο οποίος παίρνει και την τελική απόφαση, είχε επιτρέψει τη μεμονωμένη μετακίνηση. Και από τη στιγμή που έδωσε εντέλει το "οκ" σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ ( γεγονός που είχε φέρει την αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου) , το ίδιο αναμένεται να πράξει και με τους φίλους του Ολυμπιακού.

Έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θα έχουν την συμπαράσταση των οπαδών της ομάδας στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ