ΒΕΡΟΙΑ

Με Αρβανιτίδη η προπόνηση

Με Αρβανιτίδη η προπόνηση
Βέροια

Παρουσία του Γιώργου Αρβανιτίδη πραγματοποιήθηκε η Σαββατιάτικη (13/10) προπόνηση της Βέροιας

" Θέλω να προσπαθήσετε περισσότερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος, γιατί, όπως σας έχω τονίσει και στο παρελθόν, ο στόχος της ομάδας δεν είναι η παραμονή στην κατηγορία, αλλά και κάτι παραπάνω. Έχετε τις δυνατότητες και πρέπει να τις δείξετε μέσα στο γήπεδο", τούς είπε μεταξύ άλλων.

Για την ώρα, χρέη προπονητή εκτελεί ο Μάκης Τερζόπουλος κι αυτός θα καθοδηγήσει την Κυριακή (14/10) την ομάδα στο φιλικό που θα δώσει (16:00) στο Δημοτικό Στάδιο της Νάουσας με αντίπαλο την Παρτιζάν Τιράνων.

Οι 16 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι οι Αποστολίδης, Κοτταρίδης, Πετκάκης, Κλίνε, Αλεξίου, Γκουανταλούπε, Καρακατσάνης, Ντε Λάνγκε, Τζημόπουλος, Ζουλίνιο, Ζέεντορφ, Στεφανίδης, Ράνιτς, Μπικόφσκι, Ερέρα και Μουζαουΐ, ενώ θα προστεθούν και δύο παίκτες από την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, οι Τέρολ, Μπαλάφας, Ζιλβάν και Μεντόζα αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, αλλά από τη Δευτέρα (15/10) θα μπουν σε κανονικό πρόγραμμα. Οι Σαμαράς, Κόλτζος, Παρμαξίδης ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα, ενώ για τους Τσιμπλίδη, Κριβοκάπιτς θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν μπορούν να υπολογίζονται για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Τέλος, ο Πάες θα επιστρέψει από τη Βενεζουέλα στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, ενώ ο Κουλουκίδης είναι στρατευμένος και απουσιάζει.





TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ