ΑΕΚ

Μαύρος στο Sport24.gr: "Αισιόδοξος ο Βιντιάδης"

Μαύρος στο Sport24.gr: "Αισιόδοξος ο Βιντιάδης"
Μαύρος INTIME SPORTS

Την Τετάρτη (6/9) έγινε η πρώτη επαφή του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Δημήτρη Βιντιάδη και ο Θωμάς Μαύρος μίλησε στο Sport24.gr για το συγκεκριμένο τηλεφώνημα και την αισιοδοξία του ενδιαφερόμενου εφοπλιστή από την έως τώρα πορεία της σύγκρισης των οικονομικών στοιχείων της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ

Αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα και την ανάγκη που είχε ο ίδιος προκειμένου να καταλάβει την σοβαρότητα της υπόθεσης: "Ήταν η πρώτη επαφή που είχα με τον κ. Βιντιάδη, δεν τον γνώριζα και αυτό που ήθελα να μάθω και εγώ ο ίδιος, κατά πόσο ισχύουν αυτά που μου έχουν μεταφέρει και κατά πόσον είναι σοβαρή η συγκεκριμένη πρόταση. Από την συγκεκριμένη επικοινωνία, αυτό που κατάλαβε είναι πως πρόκειται για την σοβαρότερη περίπτωση ενδιαφέροντος για την ΑΕΚ. Καμία σχέση με ότι υπήρξε και ακούστηκε στο παρελθόν".

Στην συνέχεια ο Θωμάς Μαύρος σχολίασε στο Sport24.gr το χρονικό περιθώριο προκειμένου να υπάρξει κάτι χειροπιαστό και για τον κόσμο: "Όπως μου τόνισε ο κ. Βιντιάδης, ελπίζει πως μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει τελειώσει η διασταύρωση των οικονομικών στοιχείων από τους δικούς του ανθρώπους. Μάλιστα, ο ίδιος ήταν αισιόδοξος βάση των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων, καθώς τα οικονομικά στοιχεία είναι ίδια με αυτά που του είχε δώσει ο Δημητρέλος".

"Μακάρι να ολοκληρωθεί θετικά για την ΑΕΚΑΡΑ μας"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος και όπως χαρακτηριστικά σχολίασε: "Δεν μπήκα μπροστά για τον Θωμά, αλλά για να σώσω την ΑΕΚ μας". Μάλιστα ζητήσαμε και την προσωπική του άποψη από αυτή την επαφή με τον κ. Βιντιάδη:

"Ήταν ένα αισιόδοξο τηλεφώνημα για την ΑΕΚ, με έναν σοβαρό επιχειρηματία απέναντι μου. Ο ίδιος μάλιστα με ευχαρίστησε που μπήκα μπροστά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και κράτησα όρθια την ΑΕΚ. Είμαι αισιόδοξος μέχρι στιγμής φυσικά, καθώς μέχρι τώρα που μιλάμε τα πράγματα πάνε καλά. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει μέχρι το τέλος.

Μακάρι να ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση, να μπει ο κ. Βιντιάδης και να υπάρξει ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα μας. Να γίνει και πάλι μεγάλη η ΑΕΚΑΡΑ μας και να ξεφύγει από αυτή την δύσκολη κατάσταση των τελευταίων χρόνων".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ