ΑΕΚ

Μαύρος: "Να ανταποκριθεί ο κόσμος για να μη διαλυθεί η ΑΕΚ"

Μαύρος: "Να ανταποκριθεί ο κόσμος για να μη διαλυθεί η ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Για τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ μίλησε ο Θωμάς Μαύρος, εξηγώντας το εγχείρημά του και ζητώντας από τον κόσμο να ανταποκριθεί για να μην χαθεί αυτή η ομάδα. Διαβάστε αναλυτικά.

Η ιδέα πως η ΑΕΚ μπορεί να υποβιβαστεί στην Δ' Εθνική προκάλεσε ανατριχίλα στον Θωμά Μαύρο και έτσι αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να την σώσει μαζί με τον κόσμο, όπως δήλωσε ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό "ΣΚΑΪ".

Η ηγετική φυσιογνωμία της Ένωσης, αναφέρθηκε και πάλι στα 20 ευρώ που ζητά από κάθε ΑΕΚτζή, αλλά και στο πως φιλοδοξεί να δει την ομάδα σε λίγα χρόνια.

Για το γεγονός πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την ΑΕΚ μετά από χρόνια: "Με την ΑΕΚ σε μια δύσκολη εποχή. Δεν είχα μελετήσει κάτι. Εκεί που καθόμουν ένα βράδυ σκεφτόμουν που πάει η ομάδα που αγαπώ και στην ιδέα πως θα παίζει στην Δ' Εθνική, ανατρίχιασα. Τότε σκέφτηκα τι μπορώ να κάνω. Χρήματα για να την βοηθήσω δεν έχω, ούτε φίλους επιχειρηματίες και έτσι σκέφτηκα να κάνω κάλεσμα στον κόσμο. Μαζί να σώσουμε την ομάδα και να σιγά σιγά χτίσουμε μια ΑΕΚ σαν του παρελθόντος".

Για το πόσο δύσκολο είναι το εγχείρημα: "Είναι δύσκολο εγχείρημα, όμως απευθύνομαι σε ανθρώπους που αγαπώ και μ' αγαπούν και η αγάπη τα καταφέρνει όλα. Η ΑΕΚ πρέπει να είναι στο σπίτι της στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι δύσκολο οικονομικά και χρειάζεται ένα μεγάλο ποσό για να επιβιώσει η ομάδα. Εγώ είπα στον κόσμο την αλήθεια και ελπίζω να ανταποκριθούν για να μην διαλυθεί αυτή η μεγάλη ομάδα".

Για τα εισιτήρια διαρκείας: "Η ζήτηση των διαρκείας είναι καλύτερη τώρα, όμως αυτό δεν φτάνει. Χρειαζόμαστε περισσότερα".

Για την συμμετοχή του κόσμου: "Η λύση όπως είπα είναι τα 20 ευρώ. Εγώ έκανα κάλεσμα σ' όλους στους ΑΕΚτζήδες σε κάθε γωνιά του κόσμου. Στην Ελλάδα είμαστε 8000.000 ΑΕΚτζήδες και αν όλοι δώσουν από 20 ευρώ θα είναι μια λύση για να σωθεί η ομάδα μαζί με τα διαρκείας. Θέλουμε ένα πυρακτωμένο γήπεδο με τους φιλάθλους μας. Θα λύσουμε το πρόβλημα των 10-12 εκατομμυρίων ευρώ και μετά θα χρειαστούμε παραπάνω για να είναι η ομάδα συνεπής στις υποχρεώσεις της".

Για το αγωνιστικό κομμάτι: "Η ΑΕΚ θα είναι πάντα ΑΕΚ. Σίγουρα εγώ δεν μπορώ να περιφέρομαι στα Σπάτα και να χρωστάμε σε όλους (προπονητές, παίκτες). Αν τα λύσουμε τα προβλήματά μας και με τον Βαγγέλη που τον ξέρω από μικρό, μπορούμε να ξεκινήσουμε να φτιάξουμε μια ΑΕΚ που θα κάνει τον κόσμο περήφανο. Το κυριότερο σύνθημα είναι:"Δεν φοβόμαστε κανέναν, σεβόμαστε τους πάντες, είμαστε η ΑΕΚ. Πάμε να κερδίσουμε παντού και πάντα". Θέλω τη νοοτροπία του νικητή και χωρίς αυτή δεν μπορεί να πετύχεις".

Για το γήπεδο: "Υπάρχουν ειδικοί που επεξεργάζονται τα δεδομένα για το γήπεδο. Εμείς θέλουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να παρθούν αποφάσεις και να φτιαχτεί ένα γήπεδο, όπου θα μπει σε 2-3 χρόνια μια δυνατή ομάδα που θα έχουμε δημιουργήσει".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ