ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

"Μαύρα" πορτογαλικά πρωτοσέλιδα για την επίθεση στους παίκτες της Σπόρτινγκ

"Μαύρα" πορτογαλικά πρωτοσέλιδα για την επίθεση στους παίκτες της Σπόρτινγκ

Ο πορτογαλικός Τύπος καταγράφει με μελανά χρώματα και τη λέξη "τρόμος" την επίθεση 50 οπαδών της Σπόρτινγκ σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο των "λιονταριών". (PHOTOS)

"Εκρηκτικό" είναι το κλίμα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετά την επίθεση 50 οπαδών σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (15/5).

Έκαναν μεγάλες ζημιές στα αποδυτήρια, χτύπησαν τον προπονητή, Ζόρζε Ζεζούς, όπως και τους παίκτες, Μπας Ντοστ, Ακούνια, Ρουί Πατρίσιο, Ουίλιαμ Καρβάλιο και Μπατάγλια. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως έχει τραυματιστεί από μαχαίρι ένας φυσιοθεραπευτής, ενώ γενικά οι οπαδοί που έκαναν το "ντου" ήταν οπλισμένοι με διάφορα... αντικείμενα.

Ο Μπας Ντοστ χρειάστηκε ράμματα στο κεφάλι, ενώ ήδη πολλοί είναι αυτοί που έχουν εκφράσει την επιθυμία να λύσουν το συμβόλαιό τους με την ομάδα. Όπως είναι αναμενόμενο το θλιβερό συμβάν μονοπωλεί τα πρωτοσέλιδα του πορτογαλικού Τύπου ( διαβάστε τις πρώτες σελίδες του ελληνικού και διεθνή Τύπου από το Sport24.gr), ο οποίος περιγράφει με τα μελανότερα των χρωμάτων την επίθεση.

Α BOLA - "Η ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ"

Μία φωτογραφία από το προπονητικό κέντρο της Σπόρτινγκ σε ασπρόμαυρο χρώμα φιγουράρει στην πρώτη σελίδα της "A Bola". Ο τίτλος είναι "η πιο μαύρη ημέρα στην ιστορία της Σπόρτινγκ". Κάτω από το έμβλημα της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Οι παίκτες μπορούν να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας με αιτιολογία και να καταγγείλουν τον Μπρούνο ντε Καρβάλιο ως ηθικό αυτουργό των επιθέσεων".

"Μαύρα" πορτογαλικά πρωτοσέλιδα για την επίθεση στους παίκτες της Σπόρτινγκ

RECORD - "ΤΡΟΜΟΣ"

"Τρόμος". Έτσι περιγράφει η "Record" την επίθεση και σημειώνει: "Ultras εισέβαλαν κι επιτέθηκαν στην ομάδα στα αποδυτήρια. Ο Μπας Ντοστ χτυπήθηκε με μπαστούνι (υπάρχει η σχετική φωτογραφία). Οι παίκτες σκέφτονται λύση της συνεργασίας. Οι Μπατάγλια και Μίσιτς χτυπήθηκαν με ζώνη. Ο Ακούνια δέχθηκε κλωτσιές στο πάτωμα κι ο Ζόρζε Ζεζούς χτυπήθηκε στο κεφάλι. Ο πρωθυπουργός θέλει να μάθει πώς είναι οι παίκτες. Εξετάζεται το ενδεχόμενο μποϊκοτάζ του τελικού Κυπέλλου. Συνελήφθησαν 21 οργανωμένοι".

"Μαύρα" πορτογαλικά πρωτοσέλιδα για την επίθεση στους παίκτες της Σπόρτινγκ


Ο JOGO - "ΤΡΟΜΟΣ"

Με ίδιο τίτλο, αλλά αποκλειστικά μαύρο πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί η "O Jogo" την Τετάρτη (16/5). "Πενήντα άτομα εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο κι επιτέθηκαν σε παίκτες και προπονητές. Υπήρχαν κλοτσιές, μπουκέτα και χτυπήματα στα αποδυτήρια. Η αστυνομία συνέλαβε 23 ύποπτους. Ο Ζόρζε Ζεζούς δέχθηκε επίθεση κι έβαλε την Αστυνομία μπροστά από την πόρτα του σπιτιού του. Ο Μπας Ντοστ χτυπήθηκε στο κεφάλι και φέρει τραύματα στα πόδια. Ο Μπρούνο ντε Καρβάλιο μπήκε στο προπονητικό κέντρο και οι παίκτες έφυγαν. Εγγυάται ότι οι παίκτες θα πάνε στο Ζαμόρ για τον τελικό Κυπέλλου. Το μποϊκοτάζ είναι ακόμη ανοικτό".

"Μαύρα" πορτογαλικά πρωτοσέλιδα για την επίθεση στους παίκτες της Σπόρτινγκ

Δείτε video με τους μασκοφόρους...

Δείτε video απ' τα αποδυτήρια μετά την επίθεση...

Δείτε video με το τραυματισμένο κεφάλι του Μπας Ντοστ...

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ