ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Επίθεση οπαδών στην προπόνηση της Σπόρτινγκ!

Sporting's Bas Dost gestures during the Europa League round of 32 second leg soccer match between Sporting CP and Astana at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday Feb. 22, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Sporting's Bas Dost gestures during the Europa League round of 32 second leg soccer match between Sporting CP and Astana at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday Feb. 22, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Περίπου 50 οπαδοί της Σπόρτινγκ διέκοψαν την προπόνηση της ομάδας και επιτέθηκαν στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει μαχαιρωθεί ένας φυσιοθεραπευτής! (videos)

Η κατάσταση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει ξεφύγει απ' τον έλεγχο, καθώς περίπου 50 οπαδοί διέκοψαν την απογευματινή προπόνηση και επιτέθηκαν σε παίκτες και προπονητές.

Έκαναν μεγάλες ζημιές στα αποδυτήρια, χτύπησαν τον προπονητή, Ζόρζε Ζεζούς, όπως και τους παίκτες, Μπας Ντος, Ακούνια, Ρουί Πατρίσιο, Ουίλιαμ Καρβάλιο και Μπατάγλια.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως έχει τραυματιστεί από μαχαίρι ένας φυσιοθεραπευτής, ενώ γενικά οι οπαδοί που έκαναν το "ντου" ήταν οπλισμένοι με διάφορα... αντικείμενα.

Ο Μπας Ντοστ χρειάστηκε ράμματα στο κεφάλι, ενώ ήδη πολλοί είναι αυτοί που έχουν εκφράσει την επιθυμία να λύσουν το συμβόλαιό τους με την ομάδα.

Θυμίζουμε πως την Κυριακή (τελευταία αγωνιστική) η Σπόρτινγκ έχασε απ' τη Μαρίτιμο και... χάρισε στην Μπενφίκα τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Την Δευτέρα ο πρόεδρος, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, απέλυσε τον Ζόρζε Ζεζούς, οι παίκτες αντέδρασαν και απείλησαν να μην κατέβουν στον τελικό του κυπέλλου, έτσι ο πρόεδρος... το πήρε πίσω.

"Κανείς δεν έχει απολυθεί ή τιμωρηθεί. Χτες είδαμε ένα ματς που έκανε ζημιά στη Σπόρτινγκ, χάσαμε πολλά εκατομμύρια ευρώ και έτσι αναγκαστικά του χρόνου θα πρέπει να γίνουν αλλαγές. Είχαμε έτσι μια συνάντηση για να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον", τόνισε ο Μπρούνο ντε Καρβάλιο φεύγοντας απ' το "José Alvalade", έπειτα απ' τη συνάντηση που είχε με τον Ζεζούς και μερικούς παίκτες.

Η Σπόρτινγκ βέβαια έβγαλε σήμερα ανακοίνωση μετά την επίθεση και την καταδίκασε, τόνισε πως αυτός δεν είναι αθλητισμός και πως θα απαιτήσει την τιμωρία των ενόχων.

Δείτε video με τους μασκοφόρους...

Δείτε video απ' τα αποδυτήρια μετά την επίθεση...

Δείτε video με το τραυματισμένο κεφάλι του Μπας Ντοστ...

AP Photo/Armando Franca

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ