ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματς παρωδία στην Κολομβία, έβαλαν γκολ και οι αμυντικοί τους κοιτούσαν

Ματς παρωδία στην Κολομβία, έβαλαν γκολ και οι αμυντικοί τους κοιτούσαν
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος έχει προκληθεί στην Κολομβία από τα όσα διαδραματίστηκαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης μεταξύ της Γιανέρος και της Ουνιόν Μαγκνταλένα, με τη δεύτερη να πετυχαίνει δύο γκολ στο 95' και στο 96' και να παίρνει την άνοδο.

Στην Κολομβία η Ένωση των ποδοσφαιριστών της χώρας έχει ζητήσει από τις ποδοσφαιρικές Αρχές να εξετάσουν εάν το ματς της Γιανέρος με την Ουνιόν Μαγκνταλένα ήταν στημένο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης η δεύτερη ήθελε μόνο νίκη για να εξασφαλίσει την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία. Μόνο που οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 81ο λεπτό και όλα έδειχναν πως τα όνειρα ανόδου θα μετατραπούν σε εφιάλτη για τους φιλοξενούμενους.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκονσάλες έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να κάνει το 1-1. Στο έκτο λεπτό ήρθε το γκολ της λύτρωσης για την Ουνιόν Μαγκνταλένα με τον Σεγούρα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Που είναι το παράλογο σε όλα αυτά; Η απουσία της άμυνας των γηπεδούχων ειδικά στη δεύτερη φάση. Ο μόνος που προσπάθησε να γλιτώσει την ομάδα του ήταν ο τερματοφύλακας, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Δείτε και τα δύο γκολ στο tweet που ακολουθεί χωρίς κάποιο άλλο σχόλιο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ