APERTURA

Μαθήματα ποδοσφαίρου από την Μπόκα

Μαθήματα ποδοσφαίρου από την Μπόκα
ρικέλμε

Η Μπόκα Τζούνιορς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφανίση και με θαυμάσια γκολ επικράτησε με 3-0 της Αρχεντίνος Τζούνιορς στο "Bombonera" (videos)

Ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος, εκτέλεσε το κόρνερ στο 40' και ο Χουάν Φορλίν άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, σε ένα απλό γκολ, διότι τα άλλα δύο ήταν για... όσκαρ.
Το 2-0 ήρθε έξι λεπτά αργότερα (45'+1) όταν οι Ρικέλμε, Οσβάλντο Γκαϊτάν και Μαρτίν Παλέρμο "έκρυψαν" την μπάλα έξω από την περιοχή, ο τελευταίος έβγαλε μοναδική ασίστ στον Λουτσιάνο Φιγκερόα και αυτός με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ακόμη πιο μαγικό ήταν το τρίτο γκολ των "Xeinezes" στο 81'. Ο Φαμπιάν Βάργκας πήρε την μπάλα από το κέντρο, την άλλαξε με τον Ρικέλμε, ο οποίος του την έδωσε με τακουνάκι, αφού την ξαναπήρε την έδωσε στον Παλέρμο και αυτός με νέο τακουνάκι έβγαλε τετ-α-τετ τον Ροντρίγκο Παλάσιο με τερματοφύλακας, τον οποίο πέρασε και σκόραρε με πλασέ.

ΜΠΟΚΑ: Αμπονταντσιέρι, Ιμπάρα, Χούλι Κάσερες, Φορλίν, Μορέλ Ροντρίγκες (71' Ρονκάλια), Φαμπιάν Βάργκας, Μπεναβίντες, Γκαϊτάν (66' Κρουπόβιεσα), Ρικέλμε, Φιγκερόα (74' Παλάσιο), Παλέρμο.
ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ: Τορίκο, Σκότι, Καρούσο, Σαμπία, Πρόσπερι, Μερσιέρ, Ορτιγκόσα, Ρεκάλτε, Πενιάλμπα (Ματίας Κόρντομπα), Άουτσε (46' Άντρες Ρομέρο), Πάβλοβιτς (86' Ρίους).

Γκολάρες και στο Βέλεζ - Ρίβερ

Στο "José Amalfitani" του Σάρσφιλντ, Βέλεζ και Ρίβερ Πλέιτ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, έτσι πλέον η πρώτη απέχει τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο, Λανούς και η δεύτερη τέσσερις.

Οι "Millionarios" ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 68' με το... καλοζυγισμένο πλασέ του Κρίστιαν Βιγιάγκρα από πλάγια, όμως τρία λεπτά αργότερα απάντησε ο Ερνάν Λόπες με τρομερό ανάποδο ψαλίδι, ενώ από το 76' η Βέλεζ αγωνίστηκε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τζονάταν Κριστάλντο.

Η Νιούελς Ολντ Μπόις προηγήθηκε δύο φορές στο "Coloso del Parque" με τα γκολ των Φεντερίκο Νιέτο και Κάρλος Αραούχο, αλλά ο Λεονέλ Βανιόνι ισοφάρισε άλλες τόσες με φανταστικά σουτ (κυρίως το πρώτο), έτσι ήρθε το τελικό 2-2, ενώ στο "Cilindro de Avellaneda" η Ράσινγκ επικράτησε με 1-0 της Γοδόι Κρουζ χάρη στην κεφαλιά του Πάμπλο Καμπαγέρο στο 76'.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Παρασκευή

Χιμνάσια Χουχούι - Ιντεπεντιέντε 4-1 (36' Καχάις, 51' Μπούσε, 76' Φεράντας, 92' Αριέλ Μοντενέγκρο / 87' Ντανιέλ Μοντενέγκρο)
Άρσεναλ Σαραντί - Ροσάριο Σεντράλ 0-5 (8' και 24' Καράλιο, 53' Χεσούς Μέντες, 62' Φαμπιανέσι, 87' Βιζγκάρα)

Σάββατο
Χιμνάσια Λα Πλάτα - Τίγκρε 0-1 (87' Μορέλ)
Σαν Μαρτίν - Εστουντιάντες 1-0 (52' Βιγιαβισένσιο)
Λανούς - Κολόν Σάντα Φε 2-1 (55' Βαλέρι, 57' Μενέντεζ / 74' Ριβαρόλα)
Σαν Λορέντζο - Μπάνφιλντ 3-1 (6' Γκαστόν Αγκίρε, 32' Μπεργκέσιο, 54' Αλεχάντρο Γκόμεζ / 87' Σαντιάγκο Σίλβα)

Κυριακή
Βέλεζ Σάρσφιλντ - Ρίβερ Πλέιτ 1-1 (71' Ερνάν Λόπες / 68' Βιγιάγκρα)
Νιούελς Ολντ Μπόις - Ουρακάν 2-2 (5' Νιέτο, 57' Αραούχο / 34' και 64' Βανιόνι)
Ράσινγκ Κλουμπ - Γοδόι Κρουζ 1-0 (76' Πάμπλο Καμπαγέρο)
Μπόκα Τζούνιορς - Αρχεντίνος Τζούνιορς 3-0 (40' Φορλίν, 45'+1 Φιγκερόα, 81' Παλάσιο)

Μπόκα - Αρχεντίνος 3-0



Μπόκα - Αρχεντίνος 3-0 (εκτατεταμένα στιγμιότυπα)



Βέλεζ - Ρίβερ Πλέιτ 1-1



Νιούελς - Ουρακάν 2-2



Ράσινγκ - Γοδόι Κρουζ 1-0



Τα υπόλοιπα ματς που έλειπαν χτες...

Σαν Λορέντζο - Μπάνφιλντ 3-1



Λανούς - Κολόν 2-1



Σαν Μαρτίν - Εστουντιάντες 1-0



Χιμνάσια Λ.Π. - Τίγκρε 0-1



Χιμνάσια Χουχούι - Ιντεπεντιέντε 4-1










































































TAGS APERTURA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ