APERTURA

Ξέφυγε στην κορυφή η Λανούς

Ξέφυγε στην κορυφή η Λανούς
Ραμίρεζ Μενέντεζ

Η Λανούς επικράτησε με 2-1 της Κολόν στο "Fortaleza" και με την 5η νίκη της σε έξι ματς πήρε διαφορά στην κορυφή του Clausura (video)

Η "Granate" πέτυχε τα δύο της γκολ μέσα σε τρία λεπτά και συγκεκριμένα στο 55' με τον Ντιέγκο Βαλέρι και στο 57' με τον Κριστιάν Μεντέντεζ, ενώ η ομάδα του Σάντα Φε κατάφερε απλά να μειώσει στο 74' με τον Χερμάν Ριβαρόλα.
Η Λανούς έφτασε τους 15 βαθμούς, παίρνοντας διαφορά τεσσάρων από την Κολόν και την Βέλεζ, η οποία αγωνίζεται σήμερα αργά το βράδυ με την Ρίβερ Πλέιτ.

Οι "Millionarios" έχουν 10 βαθμούς (έναν λιγότερο από Κολόν και Βέλεζ), ενώ σε αυτούς έμεινε και η Χιμνάσια Λα Πλάτα, καθώς ηττήθηκε με 0-1 από την Τίγκρε μέσα στο "Juan Carlos Zerillo".

Ο Σεμπαστιάν Ρομέρο ήταν βασικός, αλλά για πρώτο εντός έδρας παιχνίδι δεν κατάφερε να σκοράρει και η ομάδα του έχασε το ματς χάρη στο τέρμα του Μαρτίν Μορέλ στο 87'.

Επέστρεψε στις νίκες η Σαν Λορέντζο

Μετά την ήττα την περασμένη εβδομάδα από την Ροσάριο η Σαν Λορέντζο επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-1 της Μπάνφιλντ στο "Pedro Bidegain".

Βασικός ήταν φυσικά ο Κριστιάν Λεντέσμα για τους νικητές, των οποίων τα γκολ πέτυχαν οι Γκαστόν Αγκίρε, Γκονσάλο Μπεργκέσιο και Αλεχάντρο Γκόμες.

Στο τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου η Εστουντιάντες γνώρισε την 4η ήττα της, καθώς έχασε με 0-1 από την Σαν Μαρτίν στο "Ciudadela", με τον Ματίας Βιγιαβισένσιο να σκοράρει στο 52' και να χαρίσει στην νίκη στους γηπεδούχους.

Βροχή τα γκολ την Παρασκευή

Στις αναμετρήσεις της Παρασκεής τα γκολ έπεσαν... βροχή, καθώς η Χιμνάσια Χουχούι επικράτησε με 4-1 της Ιντεπεντιέντε στο "Tacita de Plata", ενώ η Άρσεναλ Σαραντί ηττήθηκε μέσα στο "Julio H. Grondona" με 0-5 από την Ροσάριο Σεντράλ.

Για την Ιντεπεντιέντε ο Λιονέλ Νούνιες μπήκε ως αλλαγή στο ματς στο 67', ενώ ο Εζέκιελ Γκονζάλες στο 71' για την Ροσάριο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Παρασκευή

Χιμνάσια Χουχούι - Ιντεπεντιέντε 4-1 (36' Καχάις, 51' Μπούσε, 76' Φεράντας, 92' Αριέλ Μοντενέγκρο / 87' Ντανιέλ Μοντενέγκρο)
Άρσεναλ Σαραντί - Ροσάριο Σεντράλ 0-5 (8' και 24' Καράλιο, 53' Χεσούς Μέντες, 62' Φαμπιανέσι, 87' Βιζγκάρα)

Σάββατο
Χιμνάσια Λα Πλάτα - Τίγκρε 0-1 (87' Μορέλ)
Σαν Μαρτίν - Εστουντιάντες 1-0 (52' Βιγιαβισένσιο)
Λανούς - Κολόν Σάντα Φε 2-1 (55' Βαλέρι, 57' Μενέντεζ / 74' Ριβαρόλα)
Σαν Λορέντζο - Μπάνφιλντ 3-1 (6' Γκαστόν Αγκίρε, 32' Μπεργκέσιο, 54' Αλεχάντρο Γκόμεζ / 87' Σαντιάγκο Σίλβα)

Κυριακή
Βέλεζ Σάρσφιλντ - Ρίβερ Πλέιτ (21:10)
Νιούελς Ολντ Μπόις - Ουρακάν
Ράσινγκ Κλουμπ - Γοδόι Κρουζ (23:30)
Μπόκα Τζούνιορς - Αρχεντίνος Τζούνιορς

Άρσεναλ - Ροσάριο 0-5 (Γκολάρα το δεύτερο του Καράλιο)



*Προς το παρών δεν υπάρχουν διαθέσιμα videos από τα υπόλοιπα ματς...









































TAGS APERTURA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ