ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασούρας: "Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να καταλάβουμε την επιτυχία, κατορθώσαμε να γράψουμε ιστορία"

Ο Γιώργος Μασούρας του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά του Europa League 2023-2024 στο "Σουκρού Σαράτσογλου", Κωνσταντινούπολη | Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Ο Γιώργος Μασούρας του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά του Europa League 2023-2024 στο "Σουκρού Σαράτσογλου", Κωνσταντινούπολη | Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ/INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μασούρας τόνισε με υπερηφάνεια πως ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία με την πρόκρισή του στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Conference League και έκανε λόγο για προσωπική και ομαδική δικαίωση.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση στους "4" του Conference League και ο Γιώργος Μασούρας δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για το σπουδαίο επίτευγμα της ομάδας του, κάνοντας λόγο για ατομική και προσωπική δικαίωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είμαι λίγο χαμένος τώρα, δεν έχω συνειδητοποιήσει, πραγματικά χρειάζομαι λίγο χρόνο για να καταλάβουμε την επιτυχία, εκεί που είμαστε. Τόση προσπάθεια, τόσα χρόνια, είναι μία δικαίωση για εμάς, και προσωπική και ομαδική.

Προσπαθούσαμε κάθε φορά και συνέβαινε κάτι και δεν κατορθώναμε να φτάσουμε ψηλά. Σήμερα είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να αντέξουμε μέχρι το τέλος σε μία πραγματικά δύσκολη έδρα, με έναν πολύ καλό αντίπαλο και κατορθώσαμε να γράψουμε ιστορία".

Δείτε την Game Night:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ