ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Παίρνω όλη την ευθύνη, υπερβολικό το σκορ"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αταλάντα
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αταλάντα INTIME SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός - Αταλάντα ανέφερε πως παίρνει όλη την ευθύνη για το αποτέλεσμα, ενώ χαρακτήρισε υπερβολικό το σκορ.

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League μετά την ήττα με 3-0 από την Αταλάντα. Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ανέφερε πως παίρνει όλη την ευθύνη, καθώς είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις, ενώ χαρακτήρισε υπερβολικό το σκορ βάσει των ευκαιριών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι δεν πήγε καλά και αν σκεφτόταν κάποια αλλαγή: "Είχαμε το πλάνο μας. Προσπαθήσαμε να είμαστε επιθετικοί. Τακτικά και οι δύο ομάδες ήταν πολύ καλά προετοιμασμένες, κλείσαμε τους χώρους, υπήρχε ισορροπία. Όμως δυστυχώς δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Στο β' μέρος αντιδράσαμε, ρισκάραμε όμως μετά δεχθήκαμε και το δεύτερο τέρμα, έγιναν δύσκολα τα πράγματα. Δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε τις γρήγορες μεταβιβάσεις της Αταλάντα. Μία ομάδα πολύ δυνατή, που έχει εξελιχθεί και έχει ανέβει στην UEFA. Ξέραμε πως θα ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος. Το σκορ είναι υπερβολικό σε σχέση με τις ευκαιρίες του παιχνιδιού. Παίρνω όλη την ευθύνη. Είμαστε απογοητευμένοι. Έτσι έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής, πρέπει να το δεχθούμε".

Για τον Αραμπί και το σύνθημα που φώναζε γι' αυτόν, αν θεωρεί ότι θα μπορούσε να τον βάλει νωρίτερα: "Νομίζω ότι είδαμε όλοι πως ο αντίπαλος ήταν πολύ δυνατός. Έπρεπε να ρισκάρουμε. Όλος ο κόσμος είναι έξυπνος και μπορεί να δει τα πράγματα ανάλογα πώς κυλάει ένα παιχνίδι. Εγώ έχω την ευθύνη να δω τα πράγματα ψύχραιμα, χωρίς συναίσθημα. Εγώ έχω την ευθύνη να πάρω τις αποφάσεις. Έπρεπε να ρισκάρουμε αλλά και να είμαστε και συγκρατημένοι. Έπρεπε να είμαστε ψύχραιμαι. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ