ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Φάνηκε η κούραση, στον αγώνα με τον Λεβαδειακό θα δούμε νέα πρόσωπα"

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Λαμία
Ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Λαμία EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Λαμία στάθηκε στις δηλώσεις του στην κούραση των παικτών που φάνηκε στο δεύτερο μέρος, τονίζοντας πως στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη (22/12) θα επιλέξει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε το αήττητο σερί του στη Super League Interwetten, καθώς επικράτησε 1-0 της Λαμίας στο Γ. Καραϊσκάκης χάρη στο γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος πριν από τις διακοπές και διεύρυνε τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ στο +11.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μετά το φινάλε της αναμέτρησης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κούραση αρκετών παικτών της ομάδας του, αποκαλύπτοντας πως στο παιχνίδι της Τετάρτης (22/12) με τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο Ελλάδας θα επιλέξει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της NOVA:

Γιατί την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος:

"Ο πρώτος λόγος ήταν ο αντίπαλος. Η Λαμία είναι μία πολύ καλή ποιοτική ομάδα που μας δυσκόλεψε. Είναι μία ομάδα που πάντα μας δυσκολεύει. Αυτό που αξίζει είναι περισσότερα από τους βαθμούς που έχει. Στο δεύτερο μέρος φάνηκε η κούραση και κάποια προβλήματα της ομάδας μας. Είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ , αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε".

Για το αν θα αλλάξει πράγματα ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης απέναντι στον Λεβαδειακό:

"Σίγουρα θέλουμε το παιχνίδι της Τετάρτης να είναι καλύτερο από το δεύτερο μέρος σήμερα. Θα κάνουμε κάποιες αλλαγές γιατί φαίνεται ότι έχουμε παίκτες στην ομάδα μας που είναι κουρασμένοι. Θα δούμε καινούρια πρόσωπα την που είναι πιο φρέσκα".

Παραδοσιακά παίζουμε απέναντι σε κλειστές άμυνες στο Καραϊσκάκη. Η ομάδα μας δείχνει ότι δυσκολεύεται να βάλει γκολ. Πολλές φορές όμως, είναι πολύ πιο σημαντικό το αποτέλεσμα από το να βάζεις γκολ. Η βαθμολογική διαφορά που έχουμε δείχνει πως έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που θέλουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ