LIGUE 1

Μαρσέιγ - Λιλ 2-1: Πέμπτη σερί νίκη και ξανά ισοβαθμία με την Παρί στην κορυφή

Ο Αλέξις Σάντσες πανηγυρίζει γκολ του μαζί με τους συμπαίκτες του στη Μαρσέιγ
Ο Αλέξις Σάντσες πανηγυρίζει γκολ του μαζί με τους συμπαίκτες του στη Μαρσέιγ 2022 AP PHOTO/DANIEL COLE

Η Μαρσέιγ επικράτησε 2-1 της Λιλ για την 7η αγωνιστική της Ligue 1, με τους Μασσαλούς να παίρνουν ακόμη μία νίκη και να συνεχίζουν να συγκατοικούν με την Παρί στην κορυφή.

Ασταμάτητη μοιάζει η Μαρσέιγ, η οποία πήρε την πέμπτη σερί της νίκη στη Ligue 1. Οι Μασσαλοί επικράτησαν 2-1 της Λιλ και έφτασαν στους 19 βαθμούς. Αυτό σημαίνει πως συνεχίζουν την συγκατοίκηση με την Παρί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η νίκη μάλιστα ήρθε με ανατροπή. Μόλις στο 12ο λεπτό ο Ισμαΐλι πήρε το ριμπάουντ έπειτα από δοκάρι και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των λιλουά.

Η απάντηση της Μαρσέιγ δεν άργησε να έρθει. Σε μία κόντρα επίθεση ο Ουντέρ έγινε αποδέκτης της μπάλας από τα δεξιά. Έκανε το γύρισμα στην περιοχή, εκεί μου περίμενε ο Αλέξις Σάντσες για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς "τούμπα" στο 61ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Κολάζινατς πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γκιγκό από κοντά πλάσαρε για το τελικό 2-1.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Λόπες, Μπαλέρντι (28' Ταβάρες), Γκιγκό (67' Τουρέ), Εμπεμπά (46' Μπαϊγί), Κολάζινατς, Γκουέιγ, Γκουεντουζί, Κλος, Αρίτ (67' Βερετούτ), Ουντέρ, Σάντσες (86' Ζέρσον)

ΛΙΛ: Σεβαλιέρ, Ντιακιτέ, Φόντε, Τζαλό, Ζενταντκά (87' Γκούντμουντσον), Αντρέ, Γκόμες (65' Αντρέ Γκόμες), Ισμαΐλι, Ουνάς (78' Βιργκίνιους), Νταβίντ (78' Μπαγιό), Μπαμπά

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ