ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Η τεχνική του Παγέτ στις εκτελέσεις φάουλ είναι βγαλμένη από καμβά ζωγραφικής και απειλεί τον ΠΑΟΚ

Μαρσέιγ: Η τεχνική του Παγέτ στις εκτελέσεις φάουλ είναι βγαλμένη από καμβά ζωγραφικής και απειλεί τον ΠΑΟΚ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΡΣΕΙΓ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Ντιμιτρί Παγέτ είναι ένας γεννημένος σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις φάουλ και το αποδεικνύει με τον πλέο εντυπωσιακό τρόπο, μέσω video που δημοσίευσε η Μαρσέιγ με αφορμή τα 35α γενέθλια του Γάλλου μέσου.

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για τις δύο μεγάλες μάχες του απέναντι στην Μαρσέιγ με φόντο τα ημιτελικά του Conference League (7 & 14 Απριλίου σε Βελοντρόμ και Τούμπα αντίστοιχα) και αν υπάρχει ένας παίκτης στον οποίο θα πρέπει να εστιάσουν σίγουρα οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντιμιτρί Παγέτ.

Ο λόγος για τον ηγέτη της Ολιμπίκ εδώ και μία οκταετία που κινεί τα νήματα στον άξονα για τη γαλλική ομάδα, με τον Γάλλο επιτελικό μέσο να συμπληρώνει την Τρίτη (29/3) 35 χρόνια ζωής και την ομάδα της Ligue 1 να τον τιμάει με ιδιαίτερο τρόπο.

Αυτός είναι να δημοσιεύσει ένα video στον επίσημο λογαριασμό της στο Youtube, όπου "μαρτυράει" το πόσο καλός είναι στις εκτελέσεις φάουλ, με τον χαρισματικό Παγέτ να διαθέτει τέτοια απαράμιλλη τεχνική ώστε να νικάει και το επαναστατικό μηχάνημα που δημιούργησε η εταιρεία Technikfoot για να τον... δυσκολεύει.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΟΚ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ