ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Δύο εβδομάδες εκτός ο Μίλικ, χάνει το πρώτο ματς με ΠΑΟΚ

Marseille's Arkadiusz Milik looks up during a French League One soccer match between Marseille and Reims at the Velodrome stadium in Marseille, France, Wednesday, Dec. 22, 2021. (AP Photo/Daniel Cole)
Marseille's Arkadiusz Milik looks up during a French League One soccer match between Marseille and Reims at the Velodrome stadium in Marseille, France, Wednesday, Dec. 22, 2021. (AP Photo/Daniel Cole) © 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αρκάντιους Μίλικ στη Μαρσέιγ έδειξαν μυϊκό τραυματισμό με τους Πολωνούς να αναφέρουν πως ο διεθνής εξτρέμ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες και θα χάσει το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Το άσχημο σενάριο για τον τραυματισμό του Αρκάντιους Μίλικ στη Μαρσέιγ επιβεβαιώθηκε καθώς οι εξετάσεις που έκανε ο Πολωνός εξτρέμ έδειξαν πως έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως δεδομένα θα χάσει την αναμέτρηση στο Βελοντρόμ στις 7 Απριλίου και από εκεί και πέρα θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς στην Τούμπα στις 14 Απριλίου.

Οι Πολωνοί αναφέρουν:

"Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τον μυϊκό τραυματισμό στον Δικέφαλο του Μίλικ. Ο τραυματισμός αυτός δεν του επιτρέπει να παίξει κόντρα στη Σουηδία. Ο παίκτης θα μείνει στο προπονητικό κέντρο και θα κάνει θεραπείες και αποκατάσταση. Ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες".

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ