ΙΝΤΕΡ

Μαρότα: "Ελπίζουμε να επιλέξει την Ίντερ ο Ντιμπάλα"

Ο CEO της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα
Ο CEO της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα @2020 POOL PHOTO VIA AP IMAGES

Ο CEO της Ίντερ μίλησε δημόσια για την επιθυμία της νερατζούρι να συνεργαστούν με τον Πάουλο Ντιμπάλα και εξέφρασε την ελπίδα του να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Αργεντινό, ενώ αποκάλυψε πως ο Πέρισιτς επέλεξε την Τότεναμ λόγω του Κόντε.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αναζητεί τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του μετά από μία γεμάτη επταετία στην Γιουβέντους και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, Ίντερ και Ρόμα είναι εκείνες που αναμένεται να δώσουν μάχη για την απόκτησή του.

Το ενδιαφέρον των νερατζούρι για τον Joya εκδηλώθηκε μάλιστα και δημοσίως, με τον CEO του μιλανέζικου συλλόγου, Μπέπε Μαρότα, να παρίσταται σε φιλανθρωπική εκδήλωση και να μην κρύβει την επιθυμία του να καταλήξει στο Μεάτσα ο Αργεντινός.

"Δεν ξέρω που θα παίζει ο Ντιμπάλα τη νέα σεζόν. Η ελπίδα είναι να παίζει για εμάς. Από την πλευρά μας, δεν ανησυχούμε ούτε χρειάζεται να κάνουμε κάτι βιαστικά.

Έχουμε ήδη κάνει κάτι και χρειάζεται σίγουρα δημιουργικότητα και θάρρος για να κάνεις ορισμένα πράγματα. Είναι ξεκάθαρο πως ο πυρήνας της ομάδας θα παραμείνει.

Είμαστε Ίντερ και πάντα θέλουμε να διεκδικούμε μεγάλους στόχους", δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος παράγοντας, για να αναφερθεί στη συνέχεια στην επικείμενη συμφωνία του Ιβάν Πέρισιτς με την Τότεναμ, λέγοντας:

"Είναι κρίμα που φεύγει αλλά ήθελε να δοκιμάσει στην Premier League και δεν μπορούσαμε να του κάνουμε καλύτερη προσφορά.

Η επιλογή του βασίστηκε ουσιαστικά στο διαφορετικό μέλλον του σε σχέση με αυτό που έχει εδώ. Έχουμε τον απόλυτο σεβασμό για αυτό και του οφείλουμε ευγνωμοσύνη.

Θα βρούμε τον σωστό αντικαταστάτη και σε κάθε περίπτωση, έχουμε ήδη τον Γκόζενς τον οποίο εμπιστευόμαστε και θαυμάζουμε".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ