ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Σε πρώτο πλάνο η επιστροφή του Λουκάκου

Ο Ρομέλου Λουκάκου στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Αλ Χιλάλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο Ρομέλου Λουκάκου στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Αλ Χιλάλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων © 2022 KAMRAN JEBREILI / AP IMAGES

Η Ίντερ έχει σε πρώτο πλάνο την επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου, όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα. Οι νερατζούρι αναζητούν τη φόρμουλα για να τον επαναφέρουν στο ρόστερ τους, αφήνοντας έστω και προσωρινά στην άκρη την περίπτωση του Πάολο Ντιμπάλα.

Η Ίντερ έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά και ο βασικός της στόχος είναι η επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στο Μιλάνο, σύμφωνα με την Corriere dello Sport.

Οι νερατζούρι ψάχνουν τη φόρμουλα επιστροφής του στην Ιταλία, μιας και στην Τσέλσι δεν διένυσε την καλύτερη περίοδό του. Ο Βέλγος επιθετικός είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τους "μπλε" και η Ίντερ γλυκοκοιτάζει την περίπτωσή του, αφήνοντας έτσι στην άκρη την περίπτωση του Ντιμπάλα που μένει ελεύθερος.

Για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Γιουβέντους που επίσης μένει ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς, ενδιαφέρεται και η Ρόμα, για την οποία έχει επιστρατευτεί μέχρι και ο Τότι.

Υπενθυμίζεται ότι οι νερατζούρι έβαλαν στα ταμεία τους 113 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του Λουκάκου το περασμένο καλοκαίρι, με τον Βέλγο φορ να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Φέτος έπαιξε 44 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 15 γκολ.

TAGS ΙΝΤΕΡ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ