ΠΑΟΚ

Μάρκος Αντόνιο: "Είχαμε τον έλεγχο"

Μάρκος Αντόνιο: "Είχαμε τον έλεγχο"
Μάρκος Αντόνιο MOTIONTEAM

Η εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ με 2-0 εκτίναξε στα ύψη την ψυχολογία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ

Ο Φερνάντο Σάντος όπως παραδέχθηκε και στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της χθεσινής νίκης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Όσο για αυτό που προβληματίζει τον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ είναι η κατάσταση του Πάμπλο Γκαρσία με την διακοπή που ακολουθεί λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδα να συμβάλει θετικά εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.
Ο Μάρκος Αντόνιο που ήταν εκείνος που άνοιξε τον δρόμο για την νίκη του ΠΑΟΚ χθες το απόγευμα στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης στις δηλώσεις του τόνισε: " Ήταν σημαντικό για την ψυχολογία τόσο τη δική μου όσο και της ομάδας το γκολ που πέτυχα νωρίς στον παιχνίδι", για να αφήσει στην άκρη το δική του γκολ βάζοντας πάνω από όλα την νίκη της ομάδας.

" Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε", τόνισε ο Βραζιλιάνος που αναφερόμενος στην εμφάνιση του ΠΑΟΚ δήλωσε: " Είχαμε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Εκτός από τα δύο γκολ που πετύχαμε είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα τέρματα".

Κι όσο για την συνέχεια; " Περιμένουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από ότι σήμερα. Είναι πάντως σημαντικό ότι ξεκινάμε το πρωτάθλημα με μία εκτός έδρας νίκη", κατέληξε ο Μάρκος Αντόνιο.

Από την πλευρά του ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαλκιάς, τόνισε: " Δουλέψαμε σκληρά σε όλη την προετοιμασία και βγάλαμε μέσα στο γήπεδο ένας μέρος από τη δουλειά μας. Ήταν μία πολύ καλή αρχή για τον ΠΑΟΚ και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο πέρα για πέρα. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ, αλλά φεύγουμε από την Κρήτη με τρεις βαθμούς και μία ικανοποιητική εμφάνιση κι αυτό είναι το πιο σημαντικό".






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ