ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρίν: "Διαθέτουμε ποιότητα..."

Μαρίν: "Διαθέτουμε ποιότητα..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκο Μαρίν μίλησε για το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού, σχολίασε την προσθήκη του Όσκαρ Καρντόσο και εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Γερμανός εξτρέμ του Ολυμπιακού, Μάρκο Μαρίν, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του φιλικού με το Λεβαδειακό και αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του, σχολίασε την προσθήκη του Όσκαρ Καρντόσο και εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

"Ήταν απαραίτητο να γίνει αυτή η πρώτη μου συμμετοχή για να δω πως παίζει η ομάδα και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες", είπε αρχικά και μετά αναφέρθηκε στον Καρντόσο:

"Τον γνωρίζω πολύ καλά γιατί ήμασταν συμπαίκτες πέρυσι. Του τηλεφώνησα την προηγούμενη εβδομάδα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την απόκτηση του. Είναι πολύ καλός επιθετικός και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ".

Για το αν θα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός στην έναρξη του πρωταθλήματος, είπε: "Έχουμε ακόμη δέκα ημέρες μπροστά μας για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως είναι δέκα πολύ σημαντικές ημέρες. Θεωρώ πως η ομάδα μας θα είναι έτοιμη. Διαθέτουμε ποιότητα και νομίζω ότι χρειαζόμαστε μόνο προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ