ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαραντόνα: "Λυπάμαι μόνο για τον Γκάγκο"

Μαραντόνα: "Λυπάμαι μόνο για τον Γκάγκο"
Μαραντόνα-Αργεντινή

"Δεν χρωστώ εξηγήσεις σε κανέναν, λυπάμαι μόνο για τον Γκάγκο", τόνισε ο Μαραντόνα για τον αποκλεισμό των Καμπιάσο και Ζανέτι από την αποστολή για τη Νότια Αφρική

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "αλμπισελέστε" ξεκαθάρισε πως ο αποκλεισμός των Ζανέτι και Καμπιάσο ήταν κάτι που είχε αποφασιστεί εδώ και και καιρό, τόνισε πως δεν είναι διατεθειμένος να δώσει εξηγήσεις σε κανέναν, ενώ δεν δίστασε να ομολογήσει πως για τον μόνο για τον οποίο στενοχωριέται από τους "κομμένους" είναι ο Γκάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.
"Δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να προειδοποιήσω κανέναν από τους παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής. Εδω ο τεχνικός είμαι εγώ και δεν οφείλω να δίνω σε κανέναν εξηγήσεις.

Η οριστική λίστα έχει αποφασιστεί κατά 95%, μένουν μόνο μερικές μικρές αμφιβολίες, περισσότερο λεπτομέρειες θα έλεγα",

ξεκίνησε τις δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του "Radio Del Plata", και συνέχισε:

"Λυπάμαι μόνο για τον Γκάγκο. Ήταν ένας από τους άνδρες μου αλλά δυστυχώς έπαιξε πάρα πολύ λίγο φέτος. Αντίθετα δεν υπάρχει τίποτα παράξενο που χρειάζεται εξήγηση για τον αποκλεισμό του Ζανέτι, ήταν κάτι που είχε αποφασιστεί εδώ και καιρό. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση του Καμπιάσο".

Ερωτηθείς για το ποιο είναι το πλάνο του για τη συνέχεια της θητείας του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, ο άλλοτε "Πίμπε Ντ'Όρο" έθεσε ως ορίζοντα το Κόπα Αμέρικα του 2011:

"Αυτή είναι η σκέψη μου, και από τότε που ανέλαβα τη θέση ξεκίνησα έναν προγραμματισμό έχοντας στο μυαλό μου όχι μόνο το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής αλλά και το ερχόμενο Κόπα Αμέρικο. Θα δούμε".









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ