ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μαραγκουδάκης: "Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες"

Μαραγκουδάκης: "Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκος Μαραγκουδάκης στάθηκε στην καλή απόδοση του Πλατανιά και στις πολλές χαμένες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος.

"Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, στον πρωταθλητή. Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε, όμως δεχτήκαμε δύο γκολ στην αρχή, μετά το γκολ που πετύχαμε μας έδωσε ψυχολογία, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες", τόνισε ο αρχηγός του Πλατανιά.

Για το αν ο Πλατανιάς μπορούσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα: "Θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει να ήμασταν τυχεροί σε κάποιες αντεπιθέσεις που δημιουργήσαμε".

Για το αν είναι ικανοποιημένοι από την συγκομιδή των βαθμών έως τώρα: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε νεοφώτιστοι. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς για να σωθούμε".

Ο Αναστασιάδης για πρωτοβουλία Σούπερ λιγκ "μια μπάλα για τα παιδιά"

"Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία και αξίζουν συγχαρητήρια σ' αυτούς που είχαν την ιδέα. Τα παιδιά χρειάζονται τη συμπαράστασή μας, ειδικά από εμάς τους μεγαλύτερους που τους έχουμε αφήσει βαριά κληρονομία και δεν ξέρω αν μπορούν να την σηκώσουν.

Να συγχαρώ τους ανθρώπους για την ιδέα και εύχομαι τα παιδιά να είναι πάντα ευτυχισμένα και η Παναγία να τους δίνει υγεία, για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ