ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Όλοι οι παίκτες σκέφτονται τον τελικό, κάνουμε τη διαχείριση μας"

Μάντζιος: "Όλοι οι παίκτες σκέφτονται τον τελικό, κάνουμε τη διαχείριση μας"
Ο Άκης Μάντζιος στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις μετά το φινάλε της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ και την ήττα του Άρη με 2-0, στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο μπαίνει η ομάδα του στα παιχνίδια, ενώ αναφέρθηκε και στη διαχείριση που γίνεται εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Άρης υπέστη την τρίτη διαδοχική του ήττα στα playoffs. Αυτή τη φορά ήταν η ΑΕΚ που με 2-0 κέρδισε την ομάδα της Θεσσαλονικής και την άφησε στην 5η θέση του μίνι πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στάθηκε στα λάθη που κάνει η ομάδα του στα πρώτα λεπτά των αγώνων και τη βάζουν σε θέση οδηγού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο εάν όλος ο οργανισμός σκέφτεται μόνο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου

Για το ματς: "Νομίζω ότι σε τέτοια παιχνίδια αν δεν μπαίνεις καλά και δέχεσαι δύο γκολ στα πρώτα λεπτά δεν μπορείς να διεκδικήσεις και πολλά, γιατί δύσκολα αντιμετωπίζεις μία ομάδα όπως η ΑΕΚ"

Για το επόμενο παιχνίδι που είναι πάλι με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης": "Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια αυτό και το επόμενο, αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν μπαίνουμε καλά στα παιχνίδια. Είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις αν κάνουμε τέτοια λάθη. Κάνουμε τη διαχείρισή μας, αλλά όταν κάνεις τέτοια λάθη, δύσκολα επανέρχεσαι".

Για το εάν είναι εύκολο να διατηρήσουν οι παίκτες τη συγκέντρωσή τους από τη στιγμή που ο μόνος ρεαλιστικός στόχος είναι το Κύπελλο Ελλάδας Betsson: "Η αλήθεια είναι ότι όλοι σκέφτονται τον τελικό. Πρέπει να παίζουμε για εμάς, να κάνουμε την προσπάθειάς μας κόντρα σε ομάδες που στα playoffs έχουν μεγάλο κίνητρο. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, γιατί παίζουμε και εμείς σε μεγάλη ομάδα"

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ