ΑΓΓΛΙΑ

Μαντσίνι: "Μας δίνει ώθηση η νίκη"

Μαντσίνι: "Μας δίνει ώθηση η νίκη"
Ρομπέρτο Μαντσίνι

Ικανοποιημένος από τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Τσέλσι έμεινε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος έκανε ξεχωριστή αναφορά στους Τέβεζ και Νασρί. Διαβάστε τι δήλωσε.

Ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου παρέμεινε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία με ανατροπή νίκησε την Τσέλσι με 2-1 το βράδυ της Τετάρτης (21/3).

Οι “πολίτες” με αυτό το τρίποντο μείωσαν τη διαφορά τους από την κορυφή στον ένα βαθμό και έδωσαν συνέχεια στην ενδιαφέρουσα μάχη τους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως η νίκη αυτή ήταν πολύ σημαντική, αλλά επεσήμανε πως η ομάδα του δε γίνεται αυτή τη στιγμή να σπαταλά ευκαιρίες: “Ήταν απογοητευτικό το πρώτο ημίχρονο, επειδή δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και σε αυτό το σημείο της σεζόν δε γίνεται να το κάνεις αυτό. Ωστόσο, αισθανόμουν πως αξίζαμε τη νίκη. Το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό και μας δίνει ώθηση. Προσπαθήσαμε πολύ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τώρα θα πρέπει να ξεκουραστούμε μέχρι το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Στόουκ”.

Στη συνέχεια στάθηκε στους Κάρλος Τέβεζ και Σαμίρ Νασρί, οι οποίοι ήταν καθοριστικοί στην ανατροπή που έκανε η ομάδα τους: “Ο Κάρλος δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά έδειξε ποδοσφαιρική οξυδέρκεια από τη στιγμή που μπήκε μέσα. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας. Έχει επιστρέψει εδώ και ένα μήνα και είναι χαρούμενος στ' αποδυτήρια, όπως όλοι οι παίκτες”.

“Ο Σαμίρ έκανε το καλύτερό του παιχνίδι για μας, αλλά μπορεί ακόμα περισσότερα. Έχει τη δυνατότητα να είναι τόσο καλός όσο οι Νταβίδ Σίλβα και Τσάβι. Είναι παίκτης αυτού του βεληνεκούς και μπορεί να βελτιωθεί αρκετά. Ακόμη, δε μου άρεσε πως έπαιξε ο Μάριο (Μπαλοτέλι) και γι' αυτό τον έκανα αλλαγή”.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ