ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Υποψήφιος για βοηθός του Γκουαρδιόλα ο Έντσο Μαρέσκα

Ο Έντσο Μαρέσκα
Ο Έντσο Μαρέσκα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χουάνμα Λίγιο αποχωρεί από το προπονητικό επιτελείο του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι για να αναλάβει την Αλ-Σαντ και ο Έντσο Μαρέσκα φαντάζει ως ο επικρατέστερος υποψήφιος για να τον διαδεχτεί ως βοηθός του Καταλανού.

Μετά από την αποχώρηση του Μικέλ Αρτέτα το 2020 για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ, ο Χουάνμα Λίγιο ήταν ο άνθρωπος που κλήθηκε να καλύψει το κενό του στο τιμ του Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Ισπανό να παίζει και αυτός το ρόλο του στην κατάκτηση δύο τίτλων Premier League ενός League Cup από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο η συνεργασία με τους πρωταθλητές Αγγλίας δεν θα συνεχιστεί, με τον 56χρονο προπονητή να λαμβάνει μία άκρως δελεαστική πρόταση από την Αλ-Σαντ και να μετακομίζει στο Κατάρ για να αναλάβει το ρόλο του πρώτου προπονητή.

Το συγκεκριμένο κενό πάντως αναμένεται να καλυφθεί πολύ γρήγορα, με τους πολίτες να ψάχνουν το διάδοχό του και τις πρώτες πληροφορίες να βάζουν στο κάδρο έναν παλιό γνώριμο των ελληνικών γηπέδων.

Ο λόγος για τον άλλοτε μέσο του Ολυμπιακού, Έντσο Μαρέσκα, με τον Ιταλό να έχει εργαστεί πρόσφατα ως προπονητής στην ομάδα Νέων των γαλάζιων του Μάντσεστερ και να εμφανίζεται στην παρούσα φάση ως ο βασικός υποψήφιος για να πάρει το χρίσμα και να βρεθεί στο πλευρό του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Σίτι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ