ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Νέβιλ παρομοίασε τον Χάλαντ με τον θρυλικό "Σαγόνια" του Τζέιμς Μποντ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Άστον Βίλα | 3 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Άστον Βίλα | 3 Σεπτεμβρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Γκάρι Νέβιλ υποστήριξε πως δεν υπάρχει παίκτης που να μπορεί να σταματήσει τον Έρλινγκ Χάλαντ και για να δείξει το πόσο διαφορετικός είναι σε σύγκριση με τους άλλους, τον παρομοίασε με τον "Σαγόνια", κινηματογραφικό αντίπαλο του Τζέιμς Μποντ.

Αν υπήρχε κόσμος που διατηρούσε ενδοιασμούς για το κατά πόσο θα μπορούσε ο Έρλινγκ Χάλαντ να κάνει στην Μάντσεστερ Σίτι τα πράματα και θάματα που έκανε με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, σίγουρα θα τους έχει αποβάλλει.

Και αυτό γιατί ο Νορβηγός φορ όχι απλά άρχισε εντυπωσιακά την περιπέτειά του στην Premier League με τη φανέλα της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά έχει πάρει παραμάζωμα τους αντίπαλους που συνάντησε στο διάβα του, με τα 10 γκολ του στις πρώτες 6 αγωνιστικές του πρωταθλήματος (με δύο κολλητά χατ-τρικ απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας και Νότιγχαμ Φόρεστ) να μιλούν από μόνα τους για την κλάση αλλά και την επιδραστικότητά του.

Είναι μάλιστα τόσο καταλυτική η παρουσία του στα ματς της Σίτι, παρά το γεγονός πως η μπάλα δεν περνάει πολλές φορές από τα πόδια του, ώστε ο Γκάρι Νέβιλ να τον αποθεώνει και να τον συγκρίνει με τον θρυλικό "Σαγόνια", τον διάσημο αντίπαλο του Τζέιμς Μποντ στην ταινία "Moonraker".

"Φαντάζει λίγο άδικο. Θυμάμαι που μικρός έβλεπα ταινίες του Τζέιμς Μποντ και υπήρχε ένας χαρακτήρας, ο Σαγόνιας, που ήταν κοντά στα 2 μέτρα και 20 εκατοστά.

Συνήθιζε να μαζεύει ανθρώπους και να τους τσακίζει στο πάτωμα και αυτή η κατάσταση θυμίζει λίγο τον Χάλαντ όταν έχει απέναντί του δυνατούς κεντρικούς αμυντικούς.

Σκέφτεσαι πως δεν έχει αντίπαλο, πώς μπορείς να τα βάλεις μαζί του μέσα στη μεγάλη περιοχή;", σχολίασε σε podcast ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν τηλεσχολιαστής για το φαινόμενο-Χάλαντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ