PREMIER LEAGUE

Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Ο Τζέραρντ έβαλε φρένο

Ο Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι μονομαχεί με τον Μπουμπακάρ Καμαρά της Άστον Βίλα για την Premier League 2022-2023 στο "Βίλα Παρκ", Μπέρμιγχαμ | Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι μονομαχεί με τον Μπουμπακάρ Καμαρά της Άστον Βίλα για την Premier League 2022-2023 στο "Βίλα Παρκ", Μπέρμιγχαμ | Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε τη δυνατότητα να ξεφύγει από τη Λίβερπουλ, όμως ο Στίβεν Τζέραρντ της είπε "όχι" και η Άστον Βίλα απέσπασε ισοπαλία 1-1 για την 6η αγωνιστική της Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι γνώριζε ότι με νίκη στο "Βίλα Παρκ" θα έκανε αποφασιστικό βήμα τίτλου, από τη στιγμή που η Λίβερπουλ είχε χάσει βαθμούς νωρίτερα. Υπολόγιζε χωρίς έναν πολύ σημαντικό scouser όμως, αφού η Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ τη σταμάτησε με το 1-1 για την 6η αγωνιστική της Premier League.

Η εικόνα του αγώνα ήταν αναμενόμενη, με την μπάλα στα πόδια των παικτών του Πεπ Γκουαρδιόλα, που είχαν και τη μερίδα του λέοντος στις τελικές. Το 1ο ημίχρονο πάντως ήταν κάκιστο και καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει τελική στην εστία, με την Άστον Βίλα να έχει μόλις μία προσπάθεια κι αυτή άουτ.

Σε αυτό το διάστημα ο Έρλινγκ Χάλαντ είχε μόλις 10 επαφές με την μπάλα, ωστόσο στο 2ο μέρος η εικόνα βελτιώθηκε και ο Νορβηγός έκανε αυτό που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα φέτος, έφτασε τα 10 γκολ σε έξι αγώνες.

Ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας είχε άλλες δύο καλές στιγμές στη συνέχεια, όμως ο Εμιλιάνο Μαρτίνες του είπε "όχι". Ο Κέβιν ντε Μπρόινε, που έβγαλε μαγική ασίστ στον Χάλαντ, είχε προσπάθεια στο δοκάρι και τελικά οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν την αναποτελεσματικότητά τους, με τον Λέον Μπέιλι να ισοφαρίζει στο 74'.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ